Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FRISS HÍR: Ismét kiáradt a Határ úti fekália

2016. május 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Alig pár héttel azután, hogy a Fővárosi Vízművek azt mondta megoldotta a Határ úti fekália áradat kérdését, ahol is semmi más nem volt, mint illesztési probléma, és a közmeghallgatáson a Polgármester Úr is nyugalomra intett, hogy megszűnt az áradat az első esőzés után tegnap ismét szennyáradat alá került a Határ út!

 

Most kapott információink szerint, ha ott bárki csinált is bármit, annak semmi valós értelme nem volt, hiszen nem változott semmi! Aki ma arra jár az áradat nyomait még láthatja is, valamint azt, hogy minden klórmésszel fel van szórva szokás szerint!

 

Ha figyelték korábbi cikkeinket, akkor talán azt is észre vették, hogy lecikkeztük mely szerint az Önkormányzat 580 millió forintot szándékozik hitelként felvenni, melyből 73 millió forintot a Határ útra szán! Az akkori hitelfelvételt azért nem tudtuk értelmezni, mert ha megoldódott a probléma, akkor miért kell rá mégis ennyi pénz? Most azonban már értjük! A helyreállításról és probléma elhárításról szóló Önkormányzati és Vízművek közlésnek nem volt valóságtartalma!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr378713756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása