Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

LAKOSSÁGI MEGKERESÉS: 9,5 millió? Ezek egy Mercedes árát zabálták el!

2016. május 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Lakossági megkeresést kaptunk a 9,5 milliós egy napos gasztró nappal kapcsolatban!

 

Csörög a telefon:

„ - Csizek Úr! Először nem akartam elhinni, amit írt! Egy napos rendezvényre 9,5 millió forint? Aztán utána olvastam és tényleg! De áldja meg a Jó Isten ezeket a kitartott Uraságokat! Mit tudtak elzabálni 9,5 millió értékben? Az egy Mercedes ára! Ha picit kipotolják megvan a Gyártelepi zebra, vízet kapnának a Buckai vizeset, lennének másodlagos leállások, s talán lehetne normális gyógyszertári ügyelet! Nem kellene havonta az autószerelőhöz járnom, mert az utaktól tönkre megy! Felháborító ami itt megy!”

„ – És azt tudta, hogy nem ez az egyetlen ilyen rendezvény? Hogy a Szabacsi nap 14 millió, s a tanévzáró is több, mint 10 millió? Ebben az esetben, pedig a Kossuth bálról, a Városi bálról és az egyéb uri-murikról szót se ejtettem?!”

„ – Csizek Úr! Ne is idegesítsen!”

 

És hányan és hányan nem tudják még, hogy a pénzük milyen tékozlásokra megy el fejlesztések helyett! Mert félre értés ne essék: Buli, gasztrónap és rendezvény is kell! De sporolós áron, szolidan míg bajba a város, meg persze mértékkel!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr108703100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása