Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kis létszámban, de békésen zajlott le a Gyertyás tüntetés

2016. május 10. - Buckai Szövetség Egyesület

2016.05.09-én, azaz tegnap kis létszámban, de békésen zajlott le a gyertyás tüntetés, amelyen minden cél teljesült, amelyet előre kitűztünk!

 

A célunk az az volt, hogy bebizonyítsuk, hogy szemben azokkal a kommunikációval, amelyek arról szólnak, hogy akik elégedetlenek azok hőzöngők mi békésen vagyunk képesek elégedetlenségünket és fejlesztési igényeinket kifejezni!

 

A másik fő célunk az volt, hogy a hétköznapi napon, amikor a legtovább tart az ügyfélfogadás a különböző ügyek üzeneteit és panaszait petícióként és megfelelő formában át tudjuk adni! Ez meg is történt!

 

A demonstráció során a legnagyobb létszámmal a Gyártelepi zebráért küzdök jelentek meg! Ők ma a legaktívabbak! Köszönjük nekik! De képviseltették magukat a Buckai Vízesek, valamint Buckai Csatornások is. Üzeneteket és támogató feljegyzéseket kaptunk a Százhalombattai Gumiégető ellen küzdőktől, akik még évelején sikeresen küzdöttek azért, hogy ne szennyezze a környezetünket, köztük minket is ez a tervezett létesítmény! Ahogy szintén sokan üzenték lélekben ott vannak velünk!

 

A rendezvény során bár 4 rendőr vigyázott a mintegy 20 emberre és csodálkoztak a némaságon és a békésségen, azért mind a Gyártelepi zebráért küzdők át tudták adni petíciójukat, mind a rendezvény üzenetei is átvételre kerültek! Így, pedig a rendezvény rendben és békésen véget ért!

 

Sokan csalódottságuknak adtak hangot, hogy nem voltak olyan sokan! Ez a rendezvény azonban nem a létszámról, hanem a jelenlétről és a békességről egy hétköznapi napon! Köszönjük mindazoknak, akik így vagy úgy, de támogattak ebben bennünket!

 

Ugyanakkor, hogy legyenek kétségek felőlünk, a helyről amely képes összehozni egy 450 fős Bucka Nagygyűlést, lakossági nyomásra fejlesztéseket, útleaszfaltozásokat vagy buszt hozni, hogy újra képes összefogni, újra erős és újra egységes! Mi ezt tudjuk, de be is fogjuk bizonyítani!

 

Hogy merre indulunk tovább azt hamarosan bejelentjük, de mindenkinek üzenjük és innen a hatalmas problémákat csak mi a lakosság tudjuk megoldani, összefogva és egységesen! Ki kell állnunk magunkért és újra, ahogy ki kell állnunk nemes ügyek mellett is! Így a Buckai Víz és a Bucka csatorna, a Buckai utak állapota és egyéb fejlesztési harcok mellett ki kell állnunk oly nemes ügyet támogatva, mint amilyen a Gyártelepi zebra és küzdelme is! Éreztetnünk kell az ottani harcosokkal, civilekkel, hogy ott vagyunk, hogy mellettük állunk és nincsenek egyedül!

 

A történelemben már bebizonyítottuk mire vagyunk képesek, ha összefogunk! Itt az idő, hogy újra bizonyítsuk ezt!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr208701798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása