Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Változott a Ráckevei HÉV menetrendje: Áttekintjük emiatt az interaktív menetrend módosítást és folytatjuk!

2016. április 11. - Buckai Szövetség Egyesület

2016.04.01-ével kis mértékben megváltozott a Ráckevei HÉV menetrendje! A Buckai Szövetség Egyesület ennek hatására áttekinti eddig megkezdett interaktív menetrend módosítását és a szükséges módosításokat, ha kell megteszi! Továbbá a megkezdett módosítást tovább folytatja!

Itt jegyeznénk meg, hogy  2016 Április 29-én, pénteken is éppen a Közlekedés lesz a téma a közmeghallgatás során! Bár már korábban írtunk róla, hogy a lakosság mivel is szembesülhet, mégis mindenkit arra kérünk, hogy jöjjön el és mondja el a véleményét! Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a Közmeghallgatás második napirendi pontja az egyebek, így ha valakinek a városban problémája van pl.: a Bucka csatorna, a Bucka-tó, a Gyártelepi zebrához való érthetetlen Önkormányzati passzivitás vagy bármi más miatt az kérjük, hogy jöjjön el!

- CsCs –

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr868587030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása