Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

MINISZTÉRIUMHOZ FORDULTUNK! - Aggódás a Szigetszentmiklósi Önkormányzat miatt!

2016. március 31. - Buckai Szövetség Egyesület

 

A Buckai Szövetség Egyesület minisztériumokhoz fordult kérve a segítségüket a Szigetszentmiklósi Önkormányzatban tapasztalható egyre tragikusabb állapotok miatt!

 

Kérte egy részről, hogy mivel az Önkormányzat kommunikációja a valósággal köszönő viszonyban sincsen, ezért rendeljenek el drog és alkohol vizsgálatot az összes alkalmazottal és vezetővel szemben! Meglátásunk szerint csak tudatmódosító szerek hatása alatt lehet a realitástól és a megélt tapasztalatoktól ennyire távol eső közléseket folytatni! Ha és amennyiben tudatmódosító szereket nem tudnak kimutatni, akkor elmeorvosi szakértő bevonását fogjuk kérni, hogy tiszta emberként miért nem sikerül az Önkormányzat vezetőinek, alkalmazottainak a valóságot megélni és ez veszélyes-e bárkire nézve!

 

Második körben amiben segítséget kértünk az a tudatos megkárosítások ügye. A Buckai Víz, a Bucka csatorna és a Bucka-tó el nem végzett rekultivációja megmutatta Önöknek például, hogy a Hivatal milyen hatalmas károkat tud és akar is végezni!  Egy tavalyi NAV esetből tanulva félünk, hogy ennek vérfürdő lesz a vége! A tavalyi NAV eset Pesterzsébeten történt meg! A NAV munkatársa ellenőrzésre érkezett ki az adózóhoz! Az adózó édesapja tájékoztatta a NAV munkatársát, hogy csak óvatosan, mert az adózó pszichiátriai kezelés alatt áll! A NAV munkatársa ezt nem tartotta be, minek hatására az adózó szó szerint agyonütötte! A Szigetszentmiklósi Önkormányzat folyamatos megkárosításai során az erősebb idegzetű diplomatikusabb emberek is éppen hogy sikerül a sok kedvesen vagy nem kedvesen tálalt szörnyűséget elviselni, de egy gyengébb idegzetűnek félünk lehetetlenség! 40 ezer ember között, pedig biztosan van olyan is, akinek gyengébb az idegzete! Ha a Polgármesteri Hivatal Őt károsítja meg félő, hogy vérfürdő lesz a vége, melyet mindenképpen szeretnénk elkerülni! Ezért kérjük a segítséget ennek megelőzésében!

 

- CsCs -

BSZ elnök

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr638548248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása