Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "A közellenség"

2016. március 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy nap, mint nap jelentkezünk Szigetszentmiklós leginkább át nem gondolt, át nem fontolt döntéshozói döntéseivel, vagy olyan eseményekkel, amelyeket bár nem döntéshozóink hoztak mégis városunkban történt meg és abszolút abszurd vagy nevetséges! Ez a GROTESZK Miklós!

Mai részünkben egy két évvel ezelőtti eseménybe csöppennünk vissza! Ekkor egy szép délelőttön a Szigetszentmiklósi Önkormányzatba tévedt egy ember, aki közellenség az Önkormányzat szemében! Felment az emeletre és ügyet akart intézni, de várnia kellett az ügyintézőre! A folyóson más is várakozott így elkezdtek beszélgetni a Polgármesteri titkárság előtt! Kiderült a várakozó megjelentről, hogy államtitkár és a Polgármester kiemelt vendége lesz! Egyszer csak nyílik az ajtó a titkárnő kinéz a folyóson ki lehet! Majd csapódik az ajtó egy hirtelen ordítás volt odabent! Majd hirtelen újra nyílik megragadják az államtitkárt és mint egy fertőző betegtől elragadva már be is vezetik! :) Emberünk csak állt a folyóson és nézett, majd elkezdett égtelenül nevetni!

- CsCs -

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr818526286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása