Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

PERREL FENYEGETIK A BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLETET VÁROSI LEGENDÁK MIATT

2016. március 23. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Perrel fenyegetik a Buckai Szövetség Egyesületet egy városi legenda miatt! A városi legenda, mint korábban írtuk az, hogy a Furcsa Földnél, amely a leendő SZTK-ERIMA Ifjúsági Sportcentruma lesz a beruházási munkálatok engedély nélkül történtek meg! A felszólítás előtt azért is értetlenül állunk, mert cikkünkben külön leírtuk és kiemeltük ennek a városi legendának mindenképpen utána járunk és mindenképpen tájékoztatunk!

 

Az ügy azért is kiemelten érdekel bennünket, mert meglátásunk szerint a föld kiemelten kapcsolódik a Bucka-tó el nem végzett rekultivációjához, bizonyított talajforgatásához és a kármentesítés elvégzésének teljes hiányához a már korábbról is ismert szennyezési mértékek és egészségügyi kockázatok ismerete mellett!

 

Avagy véletlen lenne, hogy a Furcsa földről történő termőföld elszállítása és a Bucka-tó gyalázatát eltakaró termőföld odaszállítása egy időben történt? Véletlen lenne, hogy az Önkormányzat több hónapja hárít, ha elkérjük a számlákat és a teljesítési igazolásokat? Véletlen lenne, hogy mindenki másra mutogat, aki persze elérhetetlen? Ez mind véletlen? Véletlen beszélnek város szerte Becz Péter Önkormányzati képviselő érintettségéről? Annak a képviselőnek, aki bármilyen érzékeny pont (el nem végzett Bucka-tó rekultiváció, Kék tó elpusztítása, Bucka csatorna ügyben családi föld avagy a Holló utca megdöbbentő esete stb, Bucka Vízpénzek eltulajdonítása, a magán és a közvagyon összekeverésével körüli hazugságok...) napvilágra hozatalakor magából kikelve és habzó szájjal ordít és bizonyítható módon indulatkezelési problémái vannak? Meg kell nézni a youtube-on egy-két testületi ülést, ha nekünk nem tetszenek hinni! Vajon mit bizonyít? Azt gondolja bárki, hogy ha a Buckai Szövetség Egyesületet beperelik, akkor az utcán nem fognak még mindig erről suttogni az emberek? Azt hiszik, hogy akkor a képviselő testületi ülésen nem fog erről beszélni Jaksa-Ladányi Emma képviselő asszony? Mármint arról, hogy nincsenek engedélyek? Nem gondolják azt, hogy erről felvétel van és tanuk? Vagy majd a felvétel „véletlen” elfog tűnni? Azt hiszik, hogy nem fognak azon gondolkodni az emberek, hogy na vajon mi is történt itt? Esetleg befognak minden Szigetszentmiklósi lakost perelni, hogy ne beszéljen ilyenekről az utcán, ne kételkedjen, és ne susmogjon? Vagy beperelik a képviselő asszonyt is?

 

Mi azt sem értjük, hogy az SZTK-ERIMA miért akadt ki ezen? Tudomásunk szerint a kétes ügyletek idején nem ő volt az ingatlan tulajdonosa és most sem az! A munkálatok megkezdéséhez valóban neki kellene persze az engedélyeket megkérni az Önkormányzat támogatásával, hiszen a föld az Önkormányzaté, míg a beruházás az SZTK-ERIMÁ-t támogatja,  de mi feltételezzük azt, hogy az Önkormányzattól a Sport Klub kap egy minden rendben van jelzést, akkor a Klub hisz az adott szónak és nem kételkedik abban! Márpedig szerintünk neki is kellene!

 

Ahogy korábbi cikkünkben úgy most is azt szeretnénk látni, hogy mi történik itt a Furcsa Föld körül! Túl sok ugyanis a gyanús véletlen! Ha végre nem ködösítést, hanem kész tényeket, jól alátámasztott és bizonyíthatóan valós tartalommal kapunk meg mi az abban tapasztaltakat közzé fogjuk tenni! Örülünk annak, hogy bár a Sport Klub fenyeget minket perrel, amelynek állunk elébe, mégis talán érdekelté tudjuk tenni, hogy választ kapjunk az alábbi kérdésekre:

 

-          A Bucka-tó el nem végzett rekultivációját eltakaró termőföldnek és a Furcsa Földről elvitt termőföldnek van-e köze egymáshoz? Ha igen, akkor voltak-e engedélyek? Kiemelten hol van a termőföld megmozgatásának az engedélye? Kik szállították ezeket? Hol vannak a számlák és a teljesítési igazolások? Hol és miben számolták el ezeket? Milyen formában hol és mennyibe kerültek? Ha nincs közük egymáshoz, akkor az SZTK-ERIMA leendő Ifjúsági Komplexumáról a termőföld hova ment és volt-e engedély erre, míg a Bucka-tóra honnan jött és milyen minőségben?

 

-          Van-e a jelenlegi komplexum építésnek engedélye? Van-e most engedélye a talajmozgatásnak?

 

-          Mi indította el, hogy Jaksa-Ladányi Emma képviselő asszony a testületin meg nem lévő engedélyekről beszéljen és mi indította el, hogy Szigetszentmiklós város utcáin már cikkünk megjelenése előtt is zűrös ügyként szóltak, ahol nincsenek engedélyek?

 

Ha ezt sikerül tisztázni, akkor mi örömmel közzé tesszük és örülünk annak, hogy végre van egy tiszta beruházás a Bucka-tó és a Bucka csatorna gyalázata után Szigetszentmiklóson!

 

VÁRJUK HÁT A DOKUMENTUMOKAT!

Végezetül, pedig hogy az SZTK-ERIMA és Potoczki Tamás külön is értse! Ha megbizonyosodunk arról, hogy minden rendben és Isten adja, hogy így legyen mi azt közzé fogjuk tenni! Ahogy azt is, ha nincsen! Amit eddig közzé tettünk az eddigi ismert események, furcsa ok-okozati összefüggéseket és városi legendákat is figyelembe véve az az, hogy beszél ilyenről az utca! Nem ártana tisztázni!

 

- CsCs –

 

BSZ elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr458520994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása