Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Szemelvények a 25 milliós köznyekegési koncepcióból - "A város jelentős részére 20 - 30-as sebességkorlátozás kell"

2016. március 06. - Buckai Szövetség Egyesület

A város jelentős részére 20 - 30 km/h-s sebességkorlátozás kell! De vajon mi esik bele a jelentős részbe? A belváros? A Bucka? A város egész területete?

Sehol egy komolyabb leírás arról, hogy a gyorsforgalmi utak hogyan lennének és hogyan terelnék rá az autókat, vagy ott milyen sebességkorlátozásokat terveznek! Se egy leírás, hogy mikorra készülne el! Se leírás a járdákról, a biztonságosabb, de élhető közlekedésről, se elképzelés a valódi megoldásokról!

A dokumentum alapján így elképzeltünk egy jelenetet:

Egy család két tagja a Boglya utca Mű út felőli végéről indul el. Az apa Pécsre megy, az anya a Szigetszentmiklósi Önkormányzatba és egyszerre indulnak el! Persze szabályosan közlekednek! Jó sok időre rá az apa az anyára telefonál:

" - Szia kicsim! Hol vagy? Én már 10 km múlva Pécsre érek!"

" - Ó drágám már csak két utca és elérem az Önkormányzatot!"

Mit mondhatnánk? "Köszönjük" a remek közlekedési szakembereknek és azoknak is akik elfogadták ezt!...

- CsCs -

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr488450242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása