Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósnak VIRÁGÜNNEP kell!

2016. március 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Kevesen tudják, de Szigetszentmiklós Magyarország virágkereskedelmi központja! Az a hely, ahol a Flóra Hungária és környezete okán is a legtöbb virágot adják el az országban! De míg a másodiknak, Debrecennek Virágkarneválja van, addig Szigetszentmiklós ezt a tényt semmilyen formában sem ünnepli meg!

Ha végig nézzük a nagy bajban és döntéshozói miatt fejlődési válságban lévő település évi ünnepnaptárát, akkor azt találjuk, hogy egyetlen egy ünnep sem szól a városról vagy Szigetszentmiklósról! Egyetlen egy ünnepen sem ismerhetik meg az itt vagy a környéken élők a város valódi értékeit és mindenre kiterjedő történelmét! A város nem használja ki azokat a rejtett erőforrásokat, kincseket, szépségeket melyekkel rendelkezik!

A Buckai Szövetség Egyesület azonban úgy gondolja, hogy egy virágünnep elhozatalával, a város virággal történő feldíszitésével, s ezáltal felvirágoztatásával Szigetszentmiklóst nagy és végre jó hírnévhez segítheti. Az Egyesület ezt egyébként az év tavaszi időszakában képzeli el, amikor a legintenzívebb virágzás van, s amikor a legintenzívebb a virágok illata! Azt szeretnénk, ha ezen rendezvényeken nem csak a szép lenne megismerhető, hanem a virág köré épített képző és egyéb művészet!

A Buckai Szövetség Egyesület éppen ezért küzdeni fog érte!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr928446956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása