Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

CIVILEK: Új és valódi közlekedési szakértőt kérünk Szigetszentmiklósra!

2016. március 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Új és valódi közlekedési szakértőt kér Szigetszentmiklósra több helyi civilszervezet miután a jelenlegi talán pályakezdő mivolta miatt több és fatális hibát követett el!

A dokumentumot aláírni és a Polgármesteri Hivatal részére elküldeni szándékozó vezetők mind egyetértettek abban, hogy bár minden ember hibázik az alábbi felsorolás egy személytől túl sok és fatális hiba:

- 25 millió forintos összeollózott Közlekedési koncepció, amelynek 20 oldalanként van visszatérő tartalma és alapjaiban véve összefüggéstelen, szakmaiatlan,

- Közlekedési koncepció gyanánt olyan dokumentáció javaslata elfogadásra, mely olyan problémákat is tartalmaz, amelyet megoldottak 10 éve,

- A Buckai utak egyírányúsítása, ezáltal fokozottabb baleset és életveszély, valamint halálos baleset előidézése,

- A Bucka csatornázás esetén a forgalomtechnika teljes elrontása, káosz előidézése,

- A város tömegközlekedési szokásaira vonatkozó teljes tájékozatlanság, a csatlakozások figyelmen kívül hagyása,

- A város forgalmasabb csomópontjainak, felmérése iránti totális hiányosság, dugó kialakulás esélyeire vonatkozó elkerülő, orvosló intézkedések teljes mértékű hiánya,

- A városi gyalogos közlekedés ismeretének, szokásainak figyelmen kívül hagyása, a kialakítandó, a közlekedést megkönyítendő zebrák elősegítésére vonatkozó passzívitása és nem tudása!

A civilek álláspontja szerint a jelenlegi önmagát közlekedési szakértőnek nevező ember tévúton jár, amikor azt hiszi hogy horrbilis áru irracionális buszmegállók és a BKK autómaták karbantartása városi szakemberként a dolga!

A civilek, köztük a Buckai Szövetség Egyesület szerint Szigetszentmiklós jelenlegi közlekedési szakértőjének nincs meg a kellő szakmai ismerete, rutinja és alázata egy város közlekedésének szabályozására, mert pályakezdő és nem kenyere az alázat! Éppen ezért rutinos, a közlekedési szakmához értő, elismert, sikeres ember keresésére kérik fel az Önkormányzatot!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr208446988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása