Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Víz: További érintettek jelentkezését várjuk!

2016. március 02. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai vizek kérdése az egyik legmegdöbbentőbb dolog, amely Szigetszentmiklós életében történhetett! A lakók, akikkel mégegyszer kifizetették / kifizettetnék azt a vezetékes víz csatlakozási díjat , amelyet egyszer már kifizettek mértéktelen felháborodottak és elkeseredettek!

Egyrészt azért, mert az Önkormányzat a szerződésben vállalt kötelezettségének nem tett eleget, hiszen nem vitte be a csapot a vízórába, s így a befizetett díjakat saját pénzként nem kezelhette volna, mivel ennek értelmében a szerződés nem teljesült! Pontosan ezért, a szerződés nem teljesüléséért a befizetett pénzösszeg az ingatlantulajdonosok magánvagyona! Mégis az Önkormányzat saját hiteleinek törlesztésére elköltötte ezt a vagyont és a tulajdonosokat, ha vizet akarnak, akkor újabb 200 - 300 ezer forint csatlakozási díj kifizetésére kötelezte, melyet sokan kitermelni nem tudnak! Véleményünk szerint, pedig igazságtalan is lenne!

Az érintett lakók most keresik sorstársaikat! Mindazokat, akik bár kifizették a csatlakozási díjat mégsincs vezetékes víz a kertjükbe, valamint azokat, akik kétszer fizettek azért hogy legyen!

Bízunk benne, hogy a sorstársak együtt sikeresebbek tudnak lenni és sikeresebbek lesznek, ezért várjuk a jelentkezéseket!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr708440076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása