Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Képeket küldtek lakótársaink a Bucka-tóról

Nem túl szívderítőek az állapotok

2016. február 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Képeket kaptunk lakótársainktól a Bucka-tóról, amely a mostanihoz hasonló esőzések idején így néz ki! A képeket jól látható, hogy a növénytermesztés (fű beültetés) nem hatékonyan sikerült, s ha azt szakember is csinálta nem járt el kellő alapossággal, ugyanis nem az igazi!

A további képeken, ahogy lakótársaink kifejezték magukat rally állapotok vannak, de mi inkább mocsári besüppedéseket észleltünk, amely a terület csapadékvizelvezetésének és lejtés kialakításának hiányára utal!

E szerint nemcsak a valódi kármentesítés nem történt meg, hanem a talajfogatás tényét leplező intézkedések után a talajrendezések során nem gondoltak arra, hogy hogyan fog elfolyni a csapadék víz!

Többen különböző oldalakon és privát üzenetekben is megkérdezték, hogy mi lesz később az elkerített területtel! Azonban sajnos ezt nem tudjuk, mivel nem ezt ígérték! Hiszen azt ígérték valóban kármentesíteni fognak, de nem ez nem történt meg, majd az üllepedések után sok minden más mellett szabadidőd szórakoztató központot  ígértek, persze örögeke otthona, óvoda, iskola, foci és sportpálya, valamint egyéb elképzelhetetlen intézkedések mellett!

Várjuk a fejleményeket és próbálunk a valódi kitakarításért küzdeni! Tájékoztató levelünket, mely az OLAF-ot tájékoztattuk a kialakult állapotokról, hamarosan angolra is lefordítjuk, hogy még jobban értse az Európai Unió Csalás Ellenes hivatala, hogy mi is történt itt! S, hogy később valódi segítséget kaphassunk!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr888405056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása