Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Lakihegyi Faírtás és Környezetkárosítás okán: Figyelembe lett-e véve a gát, az árterület és az esetleges árvíz védelem?

2018. június 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Fővárosi

Katasztrófavédelem!


 

 

Nem tudjuk, hogy tudják-e, de Szigetszentmiklós Lakihegyen ezekben a pillanatokban jelentős mértékű faírtás zajlik közvetlenül a Dunai védgát rendszer mellett! Ez azontúl, hogy engedélyezéséről csak legendák szólnak, hiszen senki sem látta az érintett lakosok közül több negatív hatással jár és őszinte veszélyekre felhívó aggodalommal!

 

Negatív hatással, mert teljesen felbólydult a környéken az élő környezet és aggodalommal, hiszen a talaj megkötésére alkalmas és több évtizedes fák kiszedése meggyengítheti a Dunai gát és védrendszert! Szeretnénk megtudni, hogy az eseményekről tud-e a Tisztelt Katasztrófavédelem, s engedélyezte-e. Szeretnénk továbbá azt is megtudni, hogy milyen intézkedéseket tervez tenni a Téglaházi út mellett található gátrendszer megerősítése érdekében a 2013-as árvíz állapotokat is figyelembe véve!

 

Sürgősségi kivizsgálásukat kiemelten kérjük a fellelhető állapotok és a napról napra pusztuló értékek figyelembe vételével, s azért mert ezek a valakik 3 nap alatt itt 20 – 25 fát kipusztítottak és a munkálatok engedéllyel  vagy anélkül, de most is folynak!

 

Segítségüket előre is

megköszönjük!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Június 9

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8714033780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása