Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Megvan mire alapozottan akar hamis pert indítani az ÉCSVCS Kft, hogy a felelősségre vonást elkerülje!

2018. május 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Az ÉCSVCS Kft Szigetszentmiklós város csapadékvíz elvezetéséért felelne, ha olyan lenne! Mivel azonban nincsen, de ő mégis erre 50 millió forintot számol el a vállalkozás működése, mint Önkormányzati cégé több, mint érdekes és kérdőjeles! Ennek leplezésére az elmúlt évekbe különböző kamu pereket indítottak mindazok ellen, akik megkérdőjelezték a cég legitimitását és törvényes működését! Ha, pedig nem perelték be, akkor pedig perrel fenyegették!

 

Ugyanakkor akár fenyegetőznek, akár nem ez nem változtatja meg azt a tényt, hogy valami olyanra számolnak el pénzt, amely Szigetszentmiklóson semmilyen formában sem létezik! Így akármennyi kamupert indít és akárki ellen, minket is beleértve szembe kell nézniük alapvető kérdésekkel:

 

Az ÉCSVCS Kft Önkormányzati cég! Amit felhasznál az mindannyiunk pénze, tehát nem tiszta piaci cég! Mivel olyan Szigetszentmiklóson nincs, amelyet ők igyekeznek lepapírozni, ezért joggal tesszük fel a kérdést, hogy hol a pénz? Mire költötték el valójában és csapadékvíz elvezetés helyett? Nem érzik-e azt, hogy ami erről a cégről látható és ismerhető, az alapján mindenkinek a Btk. jut az eszébe és, hogy ezt a céget nagyon-nagyon-nagyon meg kellene vizsgálni!

 

S, hogy mivel jelentettek fel ők megint minket?

 

Egyrészről azzal, hogy megkérdeztük a Katasztrófavédelemtől, hogy mi történt a felszólításra, hogy állítsák le a környezetszennyező kifolyásokat! Ugye milyen nagy bűn? Teljesen becsületsértő! Az ÉCSVCS Kft szerint nem szabad ilyet megkérdezni! Nem szabad véleményt kifejteni és nem szabad környezet tudatosnak lenni! Szerintünk viszont környezetünk sokkal fontosabb, mint az ÉCSVCS Kft mimóza lelke!

 

Másrészről a 2018 március 27-ei két videónk (1., 2.) miatt, ahol tiltakoztunk az ÉCSVCS Kft ellen a már ismert kérdéseket neki és az Önkormányzatnak is feltéve! Az ÉCSVCS Kft szerint nem szabadna tűntetni és róluk negatív véleményt kifejteni! Mitöbb, aki feltesz jogos kérdéseket azokat ítéljék el és vonják felelősségre!

 

Hála Istennek az élet nem így működik! Mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk, így az ÉCSVCS Kft hiába is próbálkozik! Miközben pedig tüntetni fogunk ellenük, mert a város állapotát csapadékvíz elvezetés terén tűrhetetlennek tartjuk nem ártana, ha visszaadná a pénzt vagy valóban csapadékvíz elvezetésére használná fel!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4914006332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása