Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Gyalázat napja Szigetszentmiklóson, a világban és a történelemben!

2017. november 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokan tehetik fel a kérdést, hogy mit jelent az, hogy Gyalázat napja? Mikor, kinek, minek és miként a gyalázata? S maga a fogalom tényleg azt takarja-e, amire utal? Tényleg olyan dolog történt-e, amely szembe megy minden emberi jó érzéssel? Vagy valami másról szól és másképpen?

A világ a Gyalázat napjaként December 7-ét ismeri. 1941 December 7-én mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül Japán Amerikára támadt Pearl Harbornál! A pusztítás leírhatatlan, s egyben megpecsételte Japán későbbi sorsát, hiszen egy alvó oroszlánt ébresztett fel.

Szigetszentmiklóson a Gyalázat napja November 25-e. 2015 November 25-én a Szigetszentmiklósi Önkormányzat rendes képviselő testületi ülése nem volt más, mint egy előre megtervezett és levezényelt hazugság áradat. Ezen a napon és ezen a helyen akarták megmagyarázni, hogy olyan emberek, akik kifizették a vezetékes víz hozzájárulást, de nem kaptak cserébe semmit sem nem is léteznek, s ilyen egyik korábbi polgármestert se kereste. Ezen a napon elmondták azt is, hogy ha mégis volt ilyen az vessen a pénzére keresztet, de mivel nincs ilyen ezért mindez szót sem érdemel.

Közben ők is tudták, hogy ilyen emberek léteznek és olyan a világon nincs, hogy pénzt szednek be és nem adnak semmit se cserébe! Azt mondták, hogy a pénzt hiteleik törlesztésére költötték el, hiszen előre megfinanszíroztak mindent! Akinek azonban kifizetése ellenére nincs vezetékes vize annak biztosan nem!

Ezt követően került elő Hajnal Erzsébet és kerültek elő mindazok, akik hasonló problémával küzdenek a Polgármesteri Hivatal által ismerten, de akik, mint a Hivataltól 2015 November 25-én megtudható volt nem is léteznek vagyis ők szerintük senkik sem!

Ez olyan szintű arcátlanság, amelyre kevés helyen volt Magyarország szerte vagy a világban is példa! Olyan szintű szörnyűség, amelynek emlékére meg kell gyújtani egy gyertyát a tisztesség elvesztésére emlékezve és elgondolkozva azon, hogy ez hogyan történhetett meg?!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7613251457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása