Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

150 ezertől - 1 millió forintig fenyegetve? Több, mint egy órás vita alakult ki Szigetszentmiklós város név és címer használatáról!

2017. június 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Több, mint egy órás vita keletkezett Szigetszentmiklós város nevének és címereinek használatáról a 2017 június 28-ai képviselő testületi ülésen! Mindez egy olyan településen, ahol probléma a járdátlanság, feltör a fekália ár és szinte nincs a városban olyan pont és olyan szegmens, ahol ne lenne nagyon súlyos probléma!

Persze a javaslat valóban gyalázat! Üzenete az, hogy ezentúl, aki Szigetszentmiklós nevét használja azt a rendelet értelmében, ha nem kér rá engedélyt a Polgármestertől, akkor 150 ezer forinttól 1 millió forintig terjedő bírság illeti meg!

Ennek értelmében, ha valaki Szigetszentmiklósi lakosként mondjuk létrehozza a Szigetszentmiklósi apukák facebook portált és nem kért engedélyt erre megbüntethetik! Ha Szigetszentmiklósi címerrel fut egy marathoni versenyen akkor megbűntethetik és sorolhatnánk még a szinte egészen elképesztő eseteket is! Például ezentúl nem lehet majd a Polgármester engedélye nélkül Szigetszentmiklósi süti fesztivált hirdetni civilként politikától függetlenül, de lehet például egy motoros találkozó sem viselheti majd a város nevét!

Azzal nagyjából mindenki egyet értett, hogy termék csak jó minőségüként viselhesse a város nevét, hogy gagyival szégyent a városra ne hozzanak!

Kár, hogy más szintén fontos kérdésekben nem volt ekkora vita!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9712627151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása