Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

1 szem bérletjegypénztár Budapest egyik legforgalmasabb metrójának végállomására? Járulék sporolás az emberek meg had szenvedjenek?

2017. június 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Vidékiként és Buckaiként olykor megdöbben az ember, hogy Magyarország legnagyobb városában és Fővárosában emberek nép millióival bizonyos körök mit is engednek meg, bizonyos ügyeket akár a spórolás nevében hogyan is kezelnek!

Mint minden közgazdász a Buckai Szövetség Egyesület közgazdászai is tisztában vannak azzal, hogy az emberi munka igénybe vétele nagyon drága a rárakodó rettenetes sok adóteher miatt! Így amikor különböző állami cégek, közlekedési társaságok spórolásokról beszélnek, akkor a szükséges karbantartások visszatartása, s ezáltal az életveszélyesség kísérletezése mellett bizony gyakran ez azt is jelenti, hogy sajnos valakinek mennie kell! A BKK és BKV is spórolt és annyi és annyi bérletjegypénztárosnak mennie kellett! De kinek jó ez?

Az elmúlt napokban és hetekben a Buckai Szövetség Egyesület és tagjai számtalanszor fordultak meg az Örs vezér téren! Ott ahol a 2-es metrónak, mint nagy forgalmú metrónak a végállomása van! Azt fedeztük fel, hogy egyetlen egy szem bérletpénztár van itt és egyetlen egy szem bérletpénztár van a Gödöllői HÉV mellett a gomba területén! Azt nézegettük, hogy bizony tömegek állnak 40 – 45 – 50 perceket sorba állva, hogy bérlethez vagy jegyhez jussanak! Tömegek, mert bár a BKK-nak olcsóbb az automaták üzemeltetése, mint emberek kifizetése és rosszul működő automatákból tengernyi van, de emberek tömegei égették már meg vele magukat így nem bíznak benne! És tömegek, mert valaki úgy vélte mekkora buli, ha ezen spórolhat, ebben ritkithat és bérletpénztárakat vesz el!

Korábban a wc-s nénik és járulékaik és sokba kerültek! A különböző köztéri wc-k és a wc-s nénik így a Fővárosban és a környékünk például Szigetszentmiklóson is megszűntek! Az eredmény? Telekakilt bokrok, mocsokban álló utcák és állomás épületek! Mert spórolni kell! Ja! És egyébként Európában vagyunk!... Hmm… Hát persze!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4112604349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása