Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Korábban is operáltak már KOHOLT PER-ekkel Szigetszentmiklós Önkormányzatához köthető személyek civilek és lokálpatrióták elhallgattatására!

2017. május 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Korábban is megpróbálták már a Szigetszentmiklósi Önkormányzat és hozzá köthető körök elhallgatatni mindazon személyeket, akik rálátnak azokra a tevékenységekre, eseményekre, amit és ahogy az Önkormányzat immáron évtizedek óta, főként az elmúlt egy évtizedben folytat a város ellen. – tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület.

 

Az általános elmélet szerint először a kritikus szemléletű, de részletekbe belelátó személyeket megpróbálják emberi mivoltukban megalázni, meggyalázni (pl.: vén bolond, maradj otthon házi asszony, képzelgő hülye, tejfelszájú mit ugrálsz) vagy különböző hazug média propaganda hatására mentális képességükben megkérdőjelezni! Ha ugyanis valakit mentálisan kérdőjelezünk meg annak már nem figyelnek a szavára, hiszen úgyis bolond, úgyis hülye függetlenül attól, hogy ez valójában így van-e. Ebbe a képbe jól beleillik akár egy vezércikk is, hogy XY miért beszél a rendszerváltásról, hiszen azidőtájt ő csattogós lepkét kergetett! Ha eltekintünk attól a ténytől, hogy a propagandista a dolgoknak annyira nem járt utána, hogy megtudja, hogy a célszemély valójában kecskepásztor volt ebben az időben azért mindenki gondolkozzon el azon, hogy igen a csattogós lepke hír, vezércikk lehetett egy több ezer példányban megjelenő újságban!

 

S ha még ez sem ment és az illető ekkor sem fogta be a száját, akkor a következő lépés, hogy felvan keresve a családja! Csak a Buckai Szövetség Egyesület elnöke legalább 3 olyan családtagjáról tud, amelyet a Polgármester keresett fel, hogy az egyesület elnöke ellen uszítsa és, hogy az egyesület elnökét leállítassa! Szigetszentmiklóson másokról, nem Önkormányzathoz köthető személyekről sosem lehetett olyat hallani, hogy más családtagját felkereste volna!

 

Ha ez sem megy, akkor jön a fizikai fenyegetés! Legalább négyszemközt, hogy sose legyen bizonyítható és leginkább életveszélyes! Ezt sosem a legfőbb személy teszi, de az Önkormányzat vonatkozásában meghatározó ember!

 

Ha ettől sem ijedt meg, akkor jönnek a koholt perek! A koholt pereknél nem számít a valóság, nem számít, hogy van-e alapja, de pontosan jó arra, hogy az érdekvédőt, mint a lokálpatriótát jól feltartsa és jól megrángassa, hiszen addig sem az Önkormányzat és köreinek zűrös ügyeit kutatja!

 

A Buckai Szövetség Egyesülettel rossz lóra tettek e tekintetben! Az egyik szereplő ugyanis, ha kártyánkat kiterítjük szerintünk börtönbe megy, ugyanis koholmányával bűncselekményt akart leplezni és törvénysértéseket, de a többivel is megtanítatjuk mit jelent az, ha a hatóságoknak hazudnak!

 

Egy neve elhallgatását kérő Szigetszentmiklóson igencsak ismert egykori közszereplő elmesélte, hogy hány és hány hasonló ügy, hány és hány ember életét keserítette meg! Az Önkormányzat bár nem beszél róla, de ezen hamis és hazug perek, melyek koholmányon alapultak mindegyikét elveszítette! Az Önkormányzat arról sem beszél, mint ez a közszereplő elmesélte, hogy ellene mennyi ilyen és hasonló ügyek miatti kártérítési eljárás van a sok károkozás miatt, olyanok mint a Buckai vizesek miatti pere mellett, ahol embereknek szerintünk szánt szándékkal kárt okoztak!

 

A perek esetében, amíg a koholmány megy nagy elánnal állnak ki és beadványaikat leginkább az összefüggéstelenség és hamis tanuk jellemzik! Nagyon nehéz bizonyítani, de eddig mindig sikerült, hogy az Önkormányzat és körei miért indítottak ilyen pereket és miért hazudtak hatóságoknak, szervezeknek! Miközben ők a törvényességet figyelembe vevőkként kommunikálnak magukról tudunk olyan perről is, amelyet egy nagy tiszteletű személy nyert meg egy mai Önkormányzatban nagy befolyással rendelkező képviselővel szemben! Utóbbit a bíróság 500 ezer forint megfizetésére kötelezte, amelyet ki ha ő nem alapon soha sem teljesített!

 

A Koholt perek 2017 június 13-án folytatódnak, s a békéltető tárgyalások után kezdeményezzük, hogy legyenek sajtó nyilvánosak!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1812545139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása