Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület nem javasolja egyéni vállalkozások indítását Újpalotán

2017. március 09. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület nem javasolt kategóriába sorolja Újpalotát egyéni vállalkozások indítása kapcsán saját tapasztalatai alapján.

Bármely egyéni vállalkozás indítása kapcsán bármely gazdálkodónak fel kell készülnie arra, hogy tevékenységének jogszerűségét leellenőrizheti a területileg illetékes Kormányhivatal. Ennek tekintetében leellenőrizhetik a  székhely használatának jogosságát, az elvégzendő tevékenységek és szakképzettségek összevetését, a szükséges engedélyek meglétét.

Általában ilyen egyeztetések során segítőkész, a vállalkozást serkentő a kormányhivatal és annak alkalmazottja! Az iratok áttekintése után, pedig elmondja, hogy mit lehet, mit nem és az egyéni vállalkozás hogyan működhet minden téren szabályszerűen.

Segítőkész Kormányhivatalok a saját tapasztalataink alapján Budapest-Csepel, Szigetszentmiklós, Budapest-Kispest, Budapest XIII kerület és Budapest-Ferencváros is, de Újpalota nem ilyen!

Újpalotán az a cél hogyan lehet az induló egyéni vállalkozót megalázni, megvegzálni és kellemetlen helyzetbe hozni! A helyszínen dolgozik egy olyan ügyintéző is, aki minden bizonnyal gyűlöli az embereket! Szakmájához már nem ért, de az sem kizárt, hogy soha nem is értett! A másnak történő károkozás lételemét képezi tapasztalataink szerint! Szabálytalan eljárásait, melyek között nincs semmi építés csak pusztítás betámogatják sajnos munkatársai és mély megdöbbenésünkre a főnöke is!

Így egy ilyen helyre meglátásunk szerint nincs más módszer, mint hogy elmondjuk kerülje, aki csak teheti! Amíg ember gyűlölő munkatársakkal dolgoznak, szabálytalanul, addig mellőzze a helyet, aki csak teheti!

Szigetszentmiklósra visszatérve! Bár jó hírű az egyéni vállalkozókra vonatkozó ügyintézési módszere, azért az Önkormányzat adóügyosztályának miután elveszíti az iparűzési adóbevallásokat és azért akar adózót megbüntetni, mert ő elvesztette, továbbá 10.000 Ft 10 napos gépjármű adóban történő tartozása miatt céges autót akar kivonatni, komoly veszélyt hordozz magában! Immáron igyekszünk több éve jobb belátásra őket ösztönözni, hogy saját kicsi városunkat a vállalkozásoknak is nyugodt szívvel tudjuk ajánlani!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1412323921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása