Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ahogy jósoltuk: BUCKA BUSZ MA! Még gyorsabban kell dolgoznunk!

2016. szeptember 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Egy jelentős közösségi portálon osztották meg a cikk fedlapjául szolgáló képet és egyben sajnálattal vettük tudomásul, hogy megint az általunk megjósolt esemény következett be, azaz tömegnyomor van még mindig a Bucka buszon.

 

A Közmeghallgatás keretében 2016 áprilisában megígért ötödik kis Bucka busznak se híre, se hamva, se előszele sem az Önkormányzat, sem a Volánbusz részéről. A Bucka busz közlekedésben a tömegnyomor igazán a Csépi úti nagybusz elvételéhez köthető, amely megszűnése óta a közlekedés egyes napszakokban szószerint elviselhetetlen. A háttérben a Csépi úti buszfordulóért folytatott harcunkat éppen ezért még hevesebbé tesszük, hiszen a nagybuszt csak buszforduló megléte esetén tudjuk visszahozatni. Átalakítás alatt van a menetrend is! Ebben a továbbiakban is véleményüket és észrevételüket várjuk, miközben mi is gyorsítunk!

 

Segítünk a probléma megoldásában, hiszen van tapasztalatunk és évek óta vagyunk benne, de arra kérjük Önöket, hogy támogatásukkal járuljanak hozzá, hogy ne csak harc, hanem tényleges siker legyen!

 

Köszönjük!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr10011672240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása