Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Egész héten zárva a Polgármesteri Hivatal! Jönnek a bírságok? A törvényes határidőkkel ki törődik?

2016. július 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Kétségtelenül nyár van! A szabadságolási időszak egyik fontos állomása! Kétségtelen azonban az is, hogy törvény szerint ügyintézési határidők vannak, amely ügyeket el kell intézni! Míg más Önkormányzatok ezen időszakban fél vagy negyed gőzzel üzemelnek és ügyeletet tartanak, addig Szigetszentmiklóson hiába árad ki a fekália, hiába olyan a Bucka, Lakihegy, az Üdülő sor például amilyen, s mint ha a második világháborúnak most lett volna vége mégis és egész héten zárva tart!

Ha ehhez hozzávesszük az adózási ügyosztály bírságolási szokásait (akkor is megakar büntetni ha a bevallás bent van, le van adva csak saját rendszerén belül kuplerájt tart és nem találja), valamint a Hivatal tékozlási rendszerét (pl.: 9 millió egy gasztró napra) akkor ez azért több, mint meglepő! S ha figyelembe vesszük azt is, hogy 15 napos egy új ügyfélnek a bejelentkezési határidő az adó alá és mondjuk ő pont ezen a héten tudott volna ennek a bejelentkezésnek eleget tenni, akkor tessenek mondani az ebből eredő bírságot ki fogja kifizetni?

Azt gondoljuk Szigetszentmiklós sokkal többet érdemel annál, ami a városban van és sokkal jobb vezetőket annál, mint akik most vannak!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr548917394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása