Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

32 feljelentés + 1 Strasbourgi per egy 2 éves bíróság ellen! A Szigetszentmiklósi Járásbíróság nemcsak az ország legfiatalabbja, de abszolút negatív rekordere, a leghirhedtebbje!

2019. február 05. - Buckai Szövetség Egyesület

32 feljelentés különböző személyek által tisztességtelenül levezetett polgári perek, tisztességtelenül levezetett büntetőperek miatt! Strasbourgi per az Európai Emberjogi Egyezmény lábbal tiprása, az alapvető emberi jogok semmibe vétele, a Bírói jogállásról szóló törvény, a bírói eskü megszegése, az Önkormányzatnak nem tetsző személyek politikai üldözése miatt. Mindezt Magyarország legfiatalabb bírósága a Szigetszentmiklósi Járásbíróság hozta össze rekord idő alatt! S talán így nem légből kapott az a vélemény se, hogy két évvel ezelőtt Szigetszentmiklós városába egy újabb szégyenfolt érkezett, mely negatív fényt vet az így sem fényes hírű és jobb sorsra hivatott város hírnevére!

3,5 milliárdos TAO roncs, tönkretett 96 éves többszörösen bajnok csapat, kettétört gyermek álmok, szétzilált sport karrierek, kifizetetlen alvállalkozók, kifizetetlen a megszűnésről a sajtóból értesülő sportolók, használhatatlanná vált 1 milliárd forint értékű önkormányzati telek, infarktussal kórházba került egyének és egy örök szégyen! De a felelősöknek állítólag jár a tisztelet, míg a helyi civilek, akik harcolnak is valamiért, hogy szebb és jobb legyen a Szigetszentmiklósi Járásbíróságon megvetést és jogtiprást érdemelnek!

4,7 milliárdért ki nem takarított, Magyarország 30 legszennyezettebb területének egyike közé sorolandó Bucka-tó, melynek hatására használhatatlan az ívóvíz, bőrbetegségek és daganatos betegségek terjednek mindazok között, akik tartósan érintkeznek  a szennyezésekkel vagy talajvizzel! A felelősök jó emberek, mert Önkormányzati lakás lakhatási lehetőségét biztosítják a bíróság különböző alkalmazottainak, s az sem számít, hogy hány emberéletet veszélyeztetnek vagy hány emberéletet tesznek tönkre, s hányakat betegítenek meg!

Minden esőzés idején víz alatt lévő házak, utcák, mitöbb egy egész város! Majd egy cég, aki ebben a városban évi 50 millió forintot vesz fel azért, hogy kezelje ezt a kérdést, de munkájából a városban nem látott semmit még élő ember! Ő a szavahihető! A szavahihetetlen, pedig az aki ez ellen fel mer szólalni, lépni és kifejti nagyon, de nagyon nem tetszik neki! Utóbbinak az állítólagosan szavahihetetlennek éppen ezért a bíróság keretébe miért ne tagadják meg a bizonyítási lehetőséget és tanúi meghallgatását? Úgy a bírói függetlenség nevében és természetesen!

A Szigetszentmiklósi lakosokat, Buckaiakat, gyermekeket különböző ügyekben notoriusan megallázó, velük embertelenül bánó és kommunikáló, közérdekű információk megismerhetőségét akadályozó, késeléssel fenyegető barátokkal rendelkező ügyintéző, mint kedves, mint jó! Közérdekű információkat megismerni vágyó lakos, aki fellép a kiharcolható kedvezményekért vagy a tisztességes elszámolásért, mint rossz és gonosz! Gonosz, mert rágalmazott és becsületet sértet, igaz minden bizonyíték az ellenkezőjére utal, de a bizonyítás a tisztességes bíróságon meg van tagadva! És rossz, mert könnyű testi sértést követett el, melyet a szent ügyintéző az állítólagos események után fél órával egy rendőrrel folytatott susmus során észlelt! Mintha rálépnénk valaki lábára és az fél óra múlva szisszene fel! Teljesen hiteles nem?

Szegény elkövető, akit rossz anyagi helyzete miatt, akkor is meg kell szánni, ha éppen milliós kárt okozott azzal, hogy megrongálta és kitépte azokat a dolgokat, melyeket nem fizetett ki a beépítőknek! Szegény, mert csak két külföldi lakása van, köztük egy New York-i! S legyen a büntetése 120.000 Ft a rossz anyagi helyzetére tekintettel ennek a kedves külföldi elkövetőnek! De legyen aztán 150.000 Ft annak a galádnak, aki sok negatív tapasztalat után bekapcsolta a bíróság újabb törvénytelensége idején rögzítésre a mobiltelefonját! Mitöbb! Fenyegessük meg börtönnel, ha nem fizet! Hogy képzelte, hogy gyakorolta az alkotmányosan védett önvédelmet? Mi az, hogy élni akart alkotmányosan védet jogaival? Hogy képzelte egyáltalán, hogy neki ilyenek lehetnek?

8 év kint tartozkódás után hazaköltözött család! Dupla munkában a párjáért és a gyermekéért dolgozó és küzdő férj! Egy férj, amely hazamegy egy napon és mind mátkájának, mind gyermekének hűlt helye! Nagy sokára kiderül, hogy a szeretőjével és a gyermekével a drága felesége Németországba ment! A feleség által elindított vállóper és gyermekelhelyezési per és egy litánia, amely szerint a férj nem is ember! Majd egy bírósági per, ahol a bíróság a feleség elmondását figyelembe véve a férjet úgy kezeli, az ügyvéd tiltakozása ellenére, mintha tényleg nem lenne ember!

S egy bíróság, amely elvárja a tiszteletet, miközben azt nem adja meg senkinek! Ahol védekezni nem lehet, mert nem vagy kedves vagy a bírónak vagy a bíróságra bizonyított módon befolyást gyakorló önkormányzatnak! Ahol téged a bíró előtt kurva anyázni lehet, az eljáró bírósági titkár tollba mondhatja az ellenérdekű fél ügyvédjének, hogy az mit írasson a jegyzőkönyvbe, ahol alanyt, állítmányt nem ismerő emberként jegyzőkönyvezhetnek le, ahol feltehetnek elfogult, tisztességtelen és megvezető kérdéseket, s ahol gyakorlatilag a jogaid megszüntek! De kérjük, hogy Magyarország legfiatalabb, egyben az ország leghirhedtebb bírósága íránt légy türelemmel, tisztelettel és megértéssel! Értsd meg, hogy sokak után ők is szégyent hoztak szülővárosodra! S kezeld ezt szerényen és alázattal!

S, ha esetleg bocsánatkérést várnál el, akkor csak egy kérdés: Te hiszel még a mesékben?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr414610124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása