Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közlemény kiadási kérelem a Szigetszentmiklósi Járásbíróság, a Szigetszentmiklósi Ügyészség, Rendőrkapitányság és a Központi Nyomozó Főügyészség felé

2019. január 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Járásbíróság!

Tisztelt Elnök Asszony!

 

Tisztelt Szigetszentmiklósi Ügyészség,

Rendőrkapitányság és Központi

Nyomozó Főügyészség!

 

 

 

Szigetszentmiklós Járásbíróságán számtalan és tisztességtelen tárgyalási körülmény zajlott le az elmúlt években, amelyek sok esetben nemcsak valótlan tartalmakra és jogtiprásokra épültek, de elvették annak lehetőségét, hogy az ügyre lehessen koncentrálni, miután annyira vérlázító volt a minden egyéb!

 

Az elmúlt években ezt mindig jeleztük az Önök részére! Jeleztük a „Mi bírónk” jelenséget! Jeleztük az 5 cikket, az összefonódást, a velünk való indokolatlan ordibálást, a mi megbélyegzésünket indoklás nélkül és szavahihetetlennek, amire hivatkozással megtagadták a bizonyítékok bemutatási lehetőségét és tanúink meghallgatását, hiszen féltek attól, hogy az elhangzik, azt bemutatjuk, akkor nem áll meg a kamu ügy és nem lehet minket kriminalizálni! Jeleztük a „kurva anyázást”, az önvédelem alkotmány ellenes bírságolását, a tollba mondó bírósági titkárt, aki a másik fél ügyvédjének diktálta le, hogy az mit írasson a jegyzőkönyvbe! Meséltünk arról, hogy alanyt, állítmányt nem ismerő, értelmetlenül beszélő személyként jegyzőkönyvezték le egyesületünk elnökét! Valamint kifejtettük azon álláspontunkat, mely szerint és tapasztalataink alapján a Szigetszentmiklósi Járásbíróság nem más, mint a merő törvénytelenség! De nem történt semmi!

 

Nincs bocsánatkérés! Nincs felelősségre vonás! Nincs következmény! De van tiszteletlenség! Tiszteletlen kommunikáció, hogy hogy merünk bírálatot megfogalmazni egy a Szigetszentmiklósi Önkormányzattól egyértelműen függő viszonyban lévő állítólagosan független bírósággal szemben. Tiszteletlen kommunikáció, hogy meghallgatnak, ha kell, mint egy jó pszichológus, de az, hogy tisztességes körülményeket teremtenének, mely megfelel a törvényeknek? Azt már nem! A legdurvább ügyek bírája például azok után, amit bizonyíthatóan kiderítettünk róla még mindig bíró lehet! Azok után, amit tett még mindig befolyást gyakorolhat bárki életére! Pedig a bírói intézmény szégyene, hogy ő például még egyáltalán bíró lehet! S azt gondoljuk, hogy éppen ezért felmerül az is, hogy alkalmas-e egy olyan bíróság vezetése, amely hagyja, hogy intézményében ilyen törvénytelenségek megtörténjenek! Alkalmas-e feladatának betöltésére a Szigetszentmiklósi Járásbíróság elnöke?

 

Tudjuk azt természetesen, hogy a Szigetszentmiklósi Járásbíróság, ha gond van, akkor felettes szervére a Budapest Környéki Törvényszékre mutogat! De a Törvényszék nem tehet arról, a Szigetszentmiklósi Járásbíróságon a tárgyalási körülmények tisztességtelenek! A Törvényszék nem tehet arról, hogy a Szigetszentmiklósi Járásbíróságon egyes bírók felrúgják az Alaptörvényt, az Európai Emberjogi Egyezményt és a bírói jogállásról szóló törvényt! Erről egy intézmény a Szigetszentmiklósi Járásbíróság tehet és annak vezetése, hogy hagyja, hogy ilyenek bizonyítható módon megtörténjenek! Nyilván nem véletlen a Strasbourgi per! S nyilván nem véletlen egyes bírók bűncselekmény gyanús tevékenysége okán azok büntetőjogi felelősségre vonásának kezdeményezése szintén ebben az intézményben!

 

S, hogy miért teszik vagy tehetik ezt? Mert értékharcot vívunk a Szigetszentmiklósi Önkormányzattal, melynek vezetése a város és a lakosság ellen mindent megtesz, amit csak lehet és az is csoda, hogy a város még eddig nem ment tönkre! A bíróságnak viszont kedves az Önkormányzat jelen vezetése, így kriminalizáltatni akarja mindazokat véleményünk és tapasztalatunk szerint, akik az Önkormányzattal nem értenek egyet! Persze feltehetjük a kérdést, hogy normális jogállamban lehetne-e ilyet tenni? De szerintünk nem!

 

Az is furcsa, hogy amikor a tisztességtelen és törvénytelen tárgyalási körülmények miatt panaszt teszünk, amikor rámutatunk arra, hogy egyes bírók, bírói titkárok hány és milyen törvényt sértettek meg, akkor az ügyészség, a Központi Nyomozó Főügyészség, a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség összekeveri a fellebbezés jogi intézményét és a tisztességtelen tárgyalási körülményeket, valamint nem foglalkozik a bírók törvénysértéseivel, hanem azt írja: „Ha nem tetszik fellebbezd meg!” Megtörtént! De ez semmit nem von le abból, hogy a Szigetszentmiklósi Járásbíróságon nagyon kevés kivétellel tisztességtelenek a tárgyalási körülmények! Semmit nem von le abból, hogy miközben minket önvédelemért bírságoltak, addig a másik fél a bíró előtt minket mindenféle következmény nélkül „kurva anyázhat”!

 

Döbbenten állunk az előtt, hogy a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség egy munkatársa úgy próbált meg lerázni egy ügyet, hogy leírta, ahol burjándzik a növény ott nincs környezetszennyezés! Soha nagyobb butaságot még nem olvastunk és nem észleltünk! Mindezt azért, mert a feljelentett egy Önkormányzati cég! Éljen a függetlenség! Ahogy éljen akkor is, amikor csak arról tud, ami nekünk kedvezőtlen és olyan ügyekről, de nem akar tudni a nekünk kedvező ügyekről! Ja! És Csernobilban is burjándzik a növény nem mellesleg!

 

Borzalmas, az alapvető emberi jogokat semmibe vevő és undorító bánásmódnak találtuk azt is, amikor a Szigetszentmiklósi Rendőrség egy munkatársa vélhetőleg ittasnak jegyzőkönyvezett le egy tiszteletre méltó nyugalmazott katonatisztet úgy, hogy nem szondáztatta meg és egy olyan ügyben, ahol a hamisan vádló és gyalázkodó feljelentőnek fél órával az állítólagos események után jutott eszébe, hogy ő könnyen meg lett a papa által testileg sértve! Hát persze! Arról is megvan a véleményünk, aki beveszi ezt a mesét!

 

Fentiek alapján felkérjük a Tisztelt Szigetszentmiklósi Járásbíróságot, Ügyészséget, Rendőrséget és a Központi Nyomozó Főügyészséget, hogy valljanak szint és adják ki az alábbi közleményt:

 

„Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a Szigetszentmiklósi Járásbíróság, Ügyészség, Rendőrség és a Központi Nyomozó Főügyészség vicc könyvnek tekinti Magyarország mindenkori legmagasabb törvényét, a korábbi Alkotmányt, a mostani Alaptörvényt! Viccnek tekinti az alapvető emberi jogokat, melyet el nem ismer és viccnek tekinti azt a rendelkezést is, hogy a bíróságnak függetlennek kell lenni és mindenkit megillett a törvény előtti egyenlőség és a tisztességes tárgyaláshoz való jog!

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a Szigetszentmiklósi Járásbíróság nem ismeri és nem ismeri el az Európai Emberjogi Egyezmény tisztességes tárgyaláshoz való alapvető emberi jogát és megengedi azt, hogy bíráinak, bírósági alkalmazottjainak bármelyike a bírói esküt és a Bírói Jogállásról szóló törvényt csak az eskü tételéig ismerje, s utána tiszteletbe ne tartsa, megszegje!”

 

Köszönjük, ha kiadják ezt a

közleményt!

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2019. Január 15

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7514565030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása