Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklós környéki Közlekedési Katasztrófa okán felhívás minden Csepel-szigeti civilszervezetnek: Eljött az ideje a demonstráció kezdeményezés egyeztetésének!

2018. augusztus 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Csepel-szigeti civil szervezetek!

Tisztelt Csepel-szigeti lakosok!

 

és

 

Kedves további érintettek!

 

A Buckai Szövetség Egyesület úgy döntött, hogy egy felhívás keretében demonstrációszervezésre hívja Csepel-sziget minden lakosát és civil szervezetét a kialakult közlekedési állapotok miatt!

 

Arra kérjük Önöket, hogy dugjuk össze a fejünket és követeljünk ki megoldást a kialakult helyzetre mielőtt munkahelyek és tanulmányi előmenetelek kerülnek súlyos krizisbe és veszélybe!

 

Nem hagyhatjuk, hogy a döntéshozók olyan állapotot tartsanak fel, melynek hatására a Csepel-sziget elhagyhatatlan vagy megközelíthetetlen!

 

Követeljük:

 

·       A kivetelőzőktől a munkálatok felgyorsítását nagyobb munkaerő biztosítását 24 órás munkarend mellett!

·       Használható és alternatív útvonalak kialakítását, az elterelések átszervezését, a krizis feloldását!

·       A munkavállalók, a vállalkozók és az iskolások megsegítését, akiknek munkahelye, üzleti lehetősége vagy tanulmányi sikere kerül emiatt veszélybe!

 

Nem fogjuk lenyelni a 2 – 4 órás dugókat egy irányba! A Ráckevei HÉV, pedig egyedül ekkora tömeget nem bír elvinni!

 

Az egyeztető tárgyalásról tudni kell, hogy a demonstrációt 3 nappal a megtartása előtt be kell jelenteni az illetékes rendőrségen, akinek 24 órája van arra, hogy azt elbírálja!

 

A demonstrációhoz mi tölcséres kihangosítót (kézit) és egy hangfallal rendelkező kis kihangosítót tudunk biztosítani! Várjuk a szerveződést és minden téren az ügy mentén mindenkivel együttműködünk!

 

Természetesen van javasolt helyszínünk is:

 

Tekintettel arra, hogy az új törvények értelmében politikus háza előtt a tüntetés nem lehetséges és szerintünk ez a Szigetszentmiklósi Önkormányzat felelőssége is, ezért Szigetszentmiklós város Önkormányzata elé szerveznénk, amely mellett van Bóna Zoltán országgyűlési képviselő irodája is! (Igaz a képviselő Úrral ott még sosem találkoztunk!)

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9514207881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

láplidérc 2018.08.28. 17:22:01

A kezdeményezés jó, de ez így k. esetleges és amatőr, gyenge. Pl. a rendőrség nem bírál el semmit, hanem tudomásul vesz. Ha valamit el akarsz érni, akkor akard, csináld, legyen terved, a feltételes módot "Önkormányzata elé szerveznénk" felejtsd el, és ne várd, hogy majd a tömeg megönszervezi magát "Várjuk a szerveződést". Ez így hamvában holt, hogy úgy mondjam. De szorítok, ne legyen igazam.
süti beállítások módosítása