Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Lakosok mondták: Summerfest? Higgyétek el jó lesz ez! A Szigetszentmiklósi Summerfestre felkészülve más szemmel!

2018. augusztus 06. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során cikket jelentettünk meg a Summerfest Szigetszentmiklósról, amely egy szó és egy dolog köré épült! Az esemény az ígéretekkel ellentétben egyáltalán nem tűnik úgy, hogy egyedi!

 

Aztán tájékoztattak bennünket arról, hogy ez az esemény sosem volt egyedi, s mindig több állomása volt. S mindez pont így is jó! Leírták, hogy ne azt lessük, hogy a mindent elrontó Szigetszentmiklósi városvezetésnek köze lehet hozzá, hanem igenis adjunk az eseménynek esélyt!

 

Aztán sok-sok véleményt olvastunk el! A legjobban talán az a vélemény ütött szíven bennünket, melyet egy a Ráckevéhez közeli település lakói, Dömsöd lakói írtak le:

 

„Ráckevének nagy vesztesége, hogy ezt az eseményt elvesztette, s mivel Szigetszentmiklóson ugyanaz a rendező, mint aki Ráckevén volt a neve garancia egy jó eseményre és jó rendezvényre!”

 

És igen! Ezt lakosok írták! Nem politikusok, nem beosztottak, nem valakitől függő emberek, hanem olyanok, akik a rendezvény szervezője által fémjelzett korábbi rendezvényen élményt szereztek! Ő nekik már élményt adott!

 

Aztán azt is megkaptuk, hogy higgyük el, lesz amiben ez egyedi lesz! Szigetszentmiklósi néptánccsoport is fellép ezen az eseményen! Olyan, mint a Napraforgók Ifjúsági Néptánccsoport, melyet több rendezvényre is hívtak már, s kiknek előadása nagyon is különleges!

 

Ez új szemlélettel történő megvizsgálásra  késztetett bennünket: Tegnapi cikkünkben ezentúl azt írtuk le, amelyben a rendezvény elveszti egyediségét! Nézzük azt, ami a Summerfest sorozatban csak Szigetszentmiklóson lesz és egyedi:

 

Először is 2018 Augusztus 13-án hétfőn egyedül itt lesz 18 órától a Nemadomfel Együttes. Az együttes sérült előadókból áll szinte kivétel nélkül, de amit tudnak az valóban élményszerű!

 

Eddigi előadásaik közül a teljesség igénye nélkül és ízelítőül:

 

2009: Csillagpont

2016: A lelked másik oldalán

 

Szigetszentmiklóson lesz csak a Csík Zenekar 2018 Augusztus 14-én 20 órától.

 

S itt lesz csak olyan esemény 2018 Augusztus 15-én 20 órától, hogy Magyar Gála!

 

Ha az esemény sikeres lesz, akkor hosszú idők után ez lehet az első, amely Szigetszentmiklósról jó hírt visz és amelyre ez a város büszke lehet!

 

Őszintén kívánjuk, hogy legyen így!

 

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5914166101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása