Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Feljelentés az ÉCSVCS Kft ellen a folytatólagosan így 2018.07.23-án is fellelhető állapotokra tekintettel!

2018. augusztus 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Pest Megyei Rendőr-főkapitányság!

Tisztelt Bűnügyi Főosztály!

 

Közérdekű bejelentés kapcsán ismételten feljelentéssel szeretnénk élni az ÉCSVCS Kft (2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 21) ellen a Btk 370 §-ába ütköző lopás, a Btk. 372 §-ába ütköző sikkasztás, a Btk 373 §-ába ütköző csalás, a Btk 376 §-ába ütköző hűtlen kezelés és a Btk 396 §-ába ütköző költségvetési csalás miatt a Szigetszentmiklósi Rendőrség, Bíróság és Ügyészség elfogultság miatti kizárása mellett.

 

 

INDOKLÁS

 

Szigetszentmiklós városa minden esőzés esetén víz alatt van, mivel nem rendelkezik a két lakótelep kezeletlen rendszerén kívül csapadékvíz elvezető rendszerrel. Mégis miközben az adófizető állampolgároknak a hatalmas hömpölygő vizet, olykor szennyvízzel keveredett vizet kell elviselnie (olykor a vízen úszó emberi ürülékkel, véres tamponnal együtt) Szigetszentmiklós városában van egy olyan 100 %-ban Önkormányzati tulajdonú cég, amely 2013 óta főprofilként évi 50 millió forintot vesz fel ennek kezelésére! A vállalkozás csak teljesítési igazolást, számlát és egyéb bárki által előállítható dokumentumokat tud felmutatni tevékenységével kapcsolatban, de azt többszöri kérés után sem, hogy mutassa meg elvégzett munkáját az életben, a valóságban!

 

2018 . július 23-án Szigetszentmiklós városa ismét víz alatt volt! Víz alatt volt a Bucka, víz alatt volt a Szigethalommal határos perem vidék, a belváros, az északi Üdülő sor és tudomásunk szerint a Csepellel északon határos Felső tag is! Ha lenne a városban csapadékvíz elvezetés, akkor nem lenne az egész város minden területe víz alatt! Ha valóság lenne, hogy valaki évi 50 millióért kezeli a rendszert, akkor nem hömpölyögne az utcán minden esőzésnél, jelen esetben 2018 július 23-án a víz. Akkor nem viccelnének, hogy Szigetszentmiklós Magyarország Velencéje, s nem akarnának mélytengeri hajókikötőt és tengeralattjáró bázist telepíteni a város közepére! Akkor nem fordulnának vissza nagy kék csuklós buszok, hogy nem mernek a vízbe annak mérete miatt belemenni, mert félnek, hogy bele fognak ragadni!

 

A fentiek alapján egyértelmű, hogy Szigetszentmiklós városában nincs csapadékvíz elvezetés, s aki azt állítja, hogy van az meglátásunk szerint hazudik!

 

A fentiek alapján megalapozottnak tekintjük azt a véleményünket és lakossági véleményt is, hogy mivel az ÉCSVCS Kft a Szigetszentmiklósi Önkormányzat költségvetésének kimutatása szerint is évi 50 millió forintot vett fel, hogy kezeljen valami olyat, ami nincs, s ráadásul költségvetési pénz terhére, ezért elkövette a Btk. 370 §-a alapján a lopás, a 372 §-a alapján a sikkasztás, a Btk. 373 §-a alapján a csalás, a Btk. 396 §-a alapján a költségvetési csalás bűncselekményét. Legalábbis akkor mindenképpen, ha továbbiakban is azt állítja, hogy ő az évi 50 millió forintból kettős név használat mellett (ÉCSVCS Kft – Szigeti Vízművek Kft /a kettő ugyanaz/) csapadékvizet kezel.

 

Ha azonban azt állítja, hogy az évi 50 millióból mégsem csapadékvizet kezelt, akkor meglátásunk szerint a Btk. 376 §-a alapján hűtlen kezelést követett el, hiszen a célirányosan kapott költségvetési pénzt nem annak rendeltetése szerint költötte el.

 

Felhívjuk ugyanakkor a figyelmet arra, hogy bár az ÉCSVCS Kft 1993-ban alapult 2013 óta főprofilként csapadékvíz elvezetést kezelne papír szerint. Az évi 50 millió forinttal számolva ez napjainkig 300 millió forint. Ha ennyit költött volna a csapadékvíz elvezető rendszerre az a városon meglátszott volna. Ha ennek felét költötte volna, tekintettel a bérköltségekre, annak is lenne látszata! De nincsen! Csak a mellékelt képek szerinti állapotok lelhetőek az egész városban fel!

 

Feljelentésünk kezdetén elfogultság miatt kizárásokat is kértünk!

 

Egységesen a Szigetszentmiklósi Rendőrség, Bíróság és Ügyészség kizárását kérjük a 2017.03.30-ai ********* **** ******** ügyre hivatkozással, amikor is egy három gyerekes, gyermekeit egyedül nevelő családanya azért nem részesülhetett hátrányos helyzete ellenére Önkormányzati lakásban, mert  a képviselőtestület tájékoztatása szerint az a Szigetszentmiklós Bíróság, Rendőrség és Ügyészség alkalmazottai részére van fenntartva! Mi nem vagyunk arra hivatottak, hogy külön kinyomozzuk azt, hogy ezen intézményeken belül ki kapta ezt a kedvezményt és ki nem! Ugyanakkor mindazokat, akik megkapták Szigetszentmiklós Önkormányzatával kapcsolatos ügyben, mint például jelen ügyben nem tartjuk elfogulatlannak és a legkevésbé sem tartjuk függetlennek!

 

Külön és kiemelt elfogultságot szeretnénk bejelenteni dr. ********** ****** ügyész vonatkozásában, aki B.2713/2017/8-I. számú határozatában más indokot nem találva egy ügyben a környezetkárosítás bűncselekményét azért utasította el egy önkormányzati cég esetében, mert szerinte burjándzik a növény! S szintén szerinte, ahol burjándzik a növény ott egészséges a környezet! Az ügyész Úr ezzel szégyent hozott az ügyészség intézményére, ugyanis egy ilyen mondatért Általános iskola negyedik osztályában a diák természetismeretből megbukik! Alapvető biológiai ismeret teljes hiányára utal ez a mondat! Nem mellesleg Csernobilban is burjándzik a növény!

 

Továbbá kiemelt elfogultságot jelentenénk be ********* ********* bíró esetében is, ahol 2018. február 19-én a 3.B.461/2017-es, a 3.B.320/2017-es, a 3.B.318/2017-es ügyekben az ügyek ismerete nélkül hozott ítéletet úgy, hogy az ellen oldal újságába 5 hónapon keresztül tudomásunk szerint pénzért cikket jelentetett meg és akiről már kimondták, leírták hogy döntései megfelelési kényszer hatása alatt születtek!

 

Mindezekre tekintettel kérjük az eljárás megindítását!

 

Budapest, 2018.08.04

 

                                                                                     Csizek Csaba

                                                                           Buckai Szövetség Egyesület

                                                                                            elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5414161773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása