Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Átvette Szigetszentmiklóson képviselői megbizatását Bóna Zoltán és nem Sopronba ment érte!

2018. április 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Átvette képviselői megbízatását és mandátumát Bóna Zoltán Pest megye 8-as körzetének képviselője annak ellenére, hogy FIDESZ-es képviselőként a választók 59,67 %-a alkalmatlannak tekintette és szavazott ellene!

 

A képviselő első parlamenti ciklusában10 hónapot váratott első felszólalására! Nyilván azért, hogy abban Csepel sziget képviselőjeként a 235 km-el odébb lévő Sopront és a hűségfalvakat éltesse!

 

A képviselő Úr ezt követően olykor eltalálta, hogy körzetében létezhet olyan is, minthogy Kisduna, de aztán nyilván valamilyen sci-fibe tévedhetett, mert a gyűlő térségbeli problémák ellenére fejlődést látott és szépeket!

 

Tegnapi beiktatása során Hála Istennek megtalálta Szigetszentmiklóst és nem Sopronra indult el, majd megígérte, hogy mint ahogy eddig úgy most kiáll a térsége mellett! Igaz ezt az előző 4 évben is elégé titkosan és rejtetten tette, ha ugyan tett egyáltalán ilyet!...

 

Megköszönte ugyanakkor támogatóinak, hogy kiálltak mellette, de sajnos Pálffy Ilonának, Patyi Andrásnak, az összeomló informatikának és az ellenzéki szétlövésnek nem mondott köszönetet, így mindez aligha tekinthető őszintének, de legkevésbé sem tekinthető teljesnek!

 

Bóna Zoltán Úr egyébként elhozta a most megépítjük a Gyártelepi felüljárót lemezt! Az azonban nem tűnt fel neki, hogy nemcsak a lemez, de már az ezen ígéretet lejátszó készülék is túl öreg és több évtizedes!

 

Pest megye 8 lesz 4 év múlva is, ahogy valahogy a következő 4 évet az itt élők valamilyen formában, de csak túlélik! S lesz egy boldog ember, aki bár eddig már megkapta, hogy néma levente, de sebaj! Neki 4 évig megint jó lesz!

 

Gratulálunk ehhez, ha egyáltalán ilyenhez lehet és érdemes!

(Bár az is lehet, hogy nem!)

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5413872780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása