Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós most Budapesti kerület vagy vidék? Ha Budapesti kerület, akkor miért nem tájékoztatták erről az embereket? Ha vidék, akkor miért ne tarthatnának állatot az emberek?

2018. április 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat, de azon belül is a jelenlegi Szigetszentmiklósi Önkormányzat felelőtlen hozzáállásával elérte, hogy néptömegek áradjanak a Buckába és Szigetszentmiklósra anélkül, hogy fogadásukra bármilyen, így például infrastrukturális alapfeltételeket, azaz út és járda fejlesztéseket, kiépítéseket eszközöltek volna!

 

A betelepülések az olcsó ingatlanárak miatt olyan tendenciát mutattak, hogy kis túlzással minden bokorban 5 garázs, kert és kocsi beálló nélküli ház van, miközben az emberek belelátnak egymás levesébe és hálószobájába! A hálószobába belátás és a magánélet szinte megszűnésén túl a szabályozás hiányának okán olyan mintha Szigetszentmiklósnak megszűnt volna a régi vidéki jellege! Az a vidéki jelleg, ahol háztartási haszon állatokat tartottak és neveltek! Olyan mintha Szigetszentmiklós már nem is egy Pest megyei vidéki város lenne, hanem Budapest egy jól beépült kerülete!

 

Tisztel Polgármester Úr!

 

Önnek és testületének, amikor felelőtlenül kezelték ezt a várost, akkor ez volt a célja? Az volt célja, hogy egy eredetileg vidéki városban felmerüljön a kérdés, hogy háztáji haszonállat tartható avagy se? Apropó lehet tartani? Vagy e tekintetben mi a helyzet? Továbbá az volt a cél, hogy a lakosok egymást jelentgessék fel, mert például büdös a csirke? Tényleg ilyen Szigetszentmiklóst akartunk?

 

Megtisztelő válaszát

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Április 5

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5613813060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása