Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Budapest Csepel Meddig nézegetjük még a rom sulit?

2018. április 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Csepeli Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Nem is tudjuk elmondani Önöknek és szavakkal leírni se, hogy mennyire elképesztően rossz érzés nézegetni azt a rom iskolát, amely Csepelen a Csikó sétány mellett van! Persze megértettük, hogy az iskola állapotáért az MSZP kormány a hibás Önök szerint és nyilván ezen álláspontjukat már mindenki felfogta nagyjából az elmúlt 8 évbe! De Önök 8 éve hatalmon vannak és olybá tűnik semmit sem tettek azért, hogy ez ne ilyen legyen és ne így nézzen ki!

 

Tényleg azért tartanak fenn egy rom iskolát, hogy lehessen valakiket alázni és gyalázni? Valakiket, akik az ősidőkben talán tettek valamit? Bár engedjék meg, hogy megjegyezzük, hogy ha tettek volna, akkor mivel itt minden talán bizonyítható nyilván börtönben lennének, de nem tudunk olyanról, aki börtönbe került volna emiatt! Csak egy iskolát látunk rém rossz állapotban és mellette egy gyalázkodó táblát!

 

Egyesek szerint egyébként az iskola lebontása, hasznosítása nem egyszerű, mert azbeszt van benne! Ha veszélyes anyag van azon a környéken méginkább előirányzott, hogy intézkedés kell!

 

Miért nem tettek ebben a kérdésben láthatóan tehát semmit sem? Meddig áll ott az a rom és a tábla meddig fog gyalázkodni? Ha úgy gondolják, hogy sokáig, akkor mellé tehető-e az a tábla, hogy a 2010-től lévő Csepeli Önkormányzati vezetés semmit sem tett ennek a szégyenfoltnak a felszámolására?

 

Megtisztelő válaszát

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Április 1

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6813798834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása