Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós – Határ úti fekália áradat! Tényleg csak eztán indulnak el a felszámolást érintő kivitelezési tervek? 8 éve árad ki az emberi ürülék minden esőzésnél az útra és a kertekbe!

2018. március 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

A 2018. március 14-ei Gazdasági Bizottsági ülés 10. napirendi pontja okán keressük meg Önöket! Ezen 10. napirendi pont szerint a Határ úti fekália áradat felszámolása, amely minden esőzésnél előfordul 2010 óta, tehát 8 éve majd csak eztán következik be! Annyira eztán, hogy még csak most fognak elkészülni a kiviteli tervek! Mikorra lesz ez kész?

2016-ig azt magyarázták, hogy a kialakult állapotért az illegális rákötések a hibásak, meg a lakosság és ki tudja még ki, azaz nem kell semmit sem tenni! 2016-ig is tudta mindenki, hogy ez valótlan állítás volt és Önök csak mellébeszéltek, s nem akartak csinálni semmit, ahogy nem akarták a gondot sem elhárítani! Pedig egyszerű a matek! Ami 10 – 11 ezer emberre volt tervezve az 40 ezer embert nem bír el!

2016-ban viszont végre határoztak arról, hogy egy tehermentesítő csatorna kell! Igaz, akkor nyár volt most tél van! De eltelt 1,5 év már megint! Tényleg másfél év alatt ennyit tudnak felmutatni? Annyit, hogy eztán készül el a kiviteli terv? Mikor állnak akkor neki? Mikor fog ez elkészülni? Mi kell ahhoz, hogy végre felszámolják ezt a városi rémálmot és borzalmat? Egy fertőzés? Egy járvány? Mikor lép már az Önkormányzat? Mikor fog úgy tűnni, hogy az itt élők is számítanak?

Megtisztelő válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Március 18

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1913751198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása