Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Felügyelő bizottsági elnökök írják meg az éves munkaterveket Szigetszentmiklóson

2018. február 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Felügyelő bizottsági elnökök írják meg az éves munkaterveket az Önkormányzati cégek helyet Szigetszentmiklóson.

 

A sajnos bizottságuknak beterjesztett előterjesztésből csak az nem tudható meg, hogy az adott Önkormányzati cégek éppen mit terveznek az adott évben, viszont jól elfogadják és rá is bólintanak az Önkormányzati tulajdonosi bizottságban.

 

A munkatervekben az szerepel, hogy mikor kell éves, féléves és ¾ éves eleszámolási terveket leadni a bizottságoknak és a testületnek, de hogy például a hulladékgazdálkodásért felelős ARIES Kft mikor emel az alkalmazottainak bért vagy hogyan tervez a hulladékgazdálkodáson és elvitelen változatni 3 település úgy, mint Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek esetében az nem!

 

Nem tudható meg az sem, hogy mikor és miként lesz Szigetszentmiklósnak valós csapadékvíz elvezetése, miután az azért felelős cégnek szintén nincs erre vonatkozó része a 2018-as előkészített munkatervben!

 

Lehet, hogy Szigetszentmiklóson ezért nem működik semmi sem? Azért, mert semmi olyan nem szerepel a tervekben, ami lényeges lenne? Azért mert az írja meg a terveket, akinek nem megírni kellene, hanem felügyelnie?

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3613656558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása