Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ELÉG VOLT A HAZUDOZÁSBÓL! - A Buckai Szövetség Egyesület beperelte Szabó Józsefet Szigetszentmiklós város Polgármesterét!

2017. december 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület megunta Szabó József Szigetszentmiklós város Polgármesterének az egyesülettel és elnökével kapcsolatos hazudozását és a mai nap során rendőrséghez fordulva a Polgármestert feljelentette!

Az egyesület abban bízik, hogy a bíróság majd eldönti, hogy egy Polgármester és testülete követhet-e el olyan jogtiprásokat, mint amilyenek Szabó József és testülete az elmúlt 9 évben csak az egyesület és a Bucka, valamint Szigetszentmiklós lakossága ellen álláspontunk szerint és jogtipró módon elkövetett.

 

Az egyesület gondolkozik további feljelentéseken is a Polgármester ellen, de nem kizárt, hogy a hivatal egyik alkalmazottját rémhír terjesztés miatt szintén feljelenti!

 

A további a perekkel kapcsolatos információkról az egyesület tájékoztatja a nagyérdeműt, amennyiben arra mód van és az eljárás lehetővé teszi!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6913428141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása