Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Darazsak az óvodában az illetékesek széttárt keze mellett?

2017. október 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Megdöbbentő dologgal kereste meg egy kedves szülő a Buckai Szövetség Egyesületet a minap. A szülő elmesélte, hogy darazsak költöztek annak a Szigetszentmiklósi Óvodának a tetőterébe, amelyikbe jár többek között az ő gyermeke. És elmesélte azt is, hogy eddig semmit sem léptek előre az illetékesek, azaz ma is játszhatnak a darazsak a gyermekekkel és a nevelőkkel.

A megkereső elmesélte, hogy először méhészt hívtak a helyszínre, aki amikor szembesült a megoldandó feladattal sírva menekült el. Mielőtt azonban elmenekült volna arra hívta fel a figyelmet, hogy bizony ide ács kell, illetve tél, mert akkor lassabbak lesznek a hívatlan vendégek.

 

Közben az óvodai alkalmazottak rovarirtó befújásával próbálkoznak, illetve volt, hogy a tűzoltóság is segített. Nem volt ritka, hogy a rovarok össze-vissza csipkedtek gyerekeket, illetve, hogy emiatt ki kellett üríteni csoport helységeket.

 

A minket megkereső szülő aztán akkor fakadt ki legfőképpen, amikor azt a kérdést kapta az óvodai vezetőktől, hogy a tető szétszedési munkák a darázsirtás miatt nem várhatnának még egy kicsit. Mint elmondta ez azért meghökkentő számára, mert nem érti meddig akarják fenntartani a gyermekek összecsipkedésére alkalmas körülményeket, illetve allergia esetében az életveszélyes helyet. Kérdéseket fogunk feltenni a testületnek!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5112975590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása