Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bár nincs csapadékvíz elvezető rendszer Szigetszentmiklóson az Önkormányzat nagyon tárgyal róla és bár már nem pályázhatunk mégis pályáznak!

2017. szeptember 11. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Szeptember 12-én rendkívüli képviselő testületi ülés lesz Szigetszentmiklóson. Ennek egyik napirendi pontja a több, mint érdekes kategória! A napirendi pont ugyanis a csapadékvíz elvezetésről szól, amely több száz, illetve több ezer kép birtokában kijelenthető, hogy nem létezik ebben a városban.

Pályázni például a Határ út és a fekália ár esetében már nem pályázhatnak, hiszen ez állítólag megtörtént korábban, de változás, kapavágás vagy bármi más nem történt ez ügyben. Legalábbis nekünk ezt mondták ebben a kérdésben, számunkra elég hiteles személyek, akik nem hisszük, hogy becsapnának ilyen kérdésben!  A napirendi pont persze fent van, de előterjesztés, kivonat vagy ilyesmi, na az nincsen! Senki nem tudja, hogy mit szeretnének az előterjesztésben, mert majd pótkézbesítés lesz!

Hogy hogyan fog így objektív és körültekintő döntés születni? Fogalmunk sincs! Hogy miért tárgyalnak arról, ami nem létezik és hogyan, milyen formában akarnak pályázni arra amire elvileg már nem lehetne, nos arról sem tudunk mit mondani! Hogy igazat mond-e neve elhallgatását kérő forrásunk, amikor azt mondja, hogy volt ilyen pályázat, nem történt semmi, de a jutatott pénzről senki sem tud… nos erről sem tudni! De arról igen, hogy hét éve jelezzük, hogy baj van ezzel és 7 év alatt nagy hűűű meg nagy hóóóó az volt, de tett, érdemi előrelépés nem!

Hogy szerintünk ez szemtelenség e és a lakosság mérhetetlen butának nézése? Igen! Szerintünk igen!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3512822690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása