Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Képviselő testületről: Kevesebbet érnek Csepelnek a Csepelre járó Szigetszentmiklósi gyerekek?

2017. augusztus 31. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Augusztus 30-án, mint már sok cikkünkben írtuk képviselő testületi ülés volt és folyt. Ezen képviselő testületi ülést mi 2,5 óra után otthagytuk, mert addigra csak nagyjából a harmadik napirendi ponton sikerült túlesni miközben harmincon napirendi pont volt. De a testületi ülésről jelentést kaptunk! Ezen jelentések között szerepelt egy, amely nekünk rendkívüli módon érdekes: Képviselő felvetésre merült fel a kérdés, hogy a Csepelre járó Szigetszentmiklósi gyerekek úgy tűnik mintha kevesebbet érnének és úgy tűnik Csepel három legrosszabb hírű iskolájába iratkozhatnak be.

 

Elmondások szerint a Szigetszentmiklósi Polgármester levélben fordult a Csepeli Polgármesterhez ezzel a kérdéssel, aki azt írta és azt mondta ez egyáltalán nincs így. A képviselő azonban statisztikákat és kimutatásokat húzott elő, amire az volt a válasz, hogy Szigetszentmiklós város Polgármestere nem kérdőjelezheti meg más település első emberének szavát és közlését.

 

A felvető képviselő elmondta, hogy a Csepelre járó Csepeli diákok az Önkormányzattól plusz 10 %-os támogatást is kapnak legalábbis ő így tudja, de azt is elmondta, hogy ez nem illeti meg a Szigetszentmiklósiakat.

 

Ne feledjük el, hogy Szigetszentmiklós több városrészének diákjai Csepelt részesítik előnybe, mert oda könnyebb a közlekedés vagy csak oda van közlekedés. Ilyen városrészünk Lakihegy és ilyen városrészünk Felsőtag, illetve az Üdülő sor is.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1812795054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása