Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi Posta és az ő csodálatos gyöngyszeme

2017. augusztus 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós egy furcsa hely! Ott annak lehet baja, aki jót tesz, akit megdicsérnek! Annak van értéke, aki az Önkormányzatban lakosokat aláz és gyaláz meg, akitől sírva jönnek ki a lakók, mert olyan kegyetlen és embertelen! Szigetszentmiklóson a nem kézbesítő postás a sztár és vannak emberek, akik annak örülnek, hogy becsapják őket, hogy nem létező fantomokat, álprofilokat üldözhetnek, nem létező dolgok felett győzelmet arathatnak vagy sosem kapják meg a leveleiket!

 

De Szigetszentmiklós egy jó hely! Mert vannak emberek, akik valóban jót és jól tesznek! Akik ismerik még az emberséget, az emberi kedvességet és az őszinte, tiszta szívű segítséget! Csak az a baj, hogy őket látjuk kevesebbszer!

 

És Szigetszentmiklós egy reményteli hely, amelyben nagyon sok potenciál van, nagyon sok érték, nagyon sok lehetőség, amelyet megkellene becsülni és élni velük!

 

Ugyanakkor Szigetszentmiklóson van egy postás is! Egy postás, akinek tudjuk a nevét, de leírni direkt nem írjuk! Egy postás, aki bárki is kerül elé azzal kedves, tisztességes és segítőkész! Nemcsak velünk, hanem mindenkivel! Az ember óhatatlanul mosolyogva távozik egy ügyintézés során tőle és úgy érzi, hogy olyan bánásmódot kapott, amire csak egyet lehet mondani: Ez igen!

 

Aztán az ember körül néz! Jé! Ez Szigetszentmiklóson történt velem? El sem hiszem!

 

Nem mondhatjuk el a nevét, mert tényleg jó ember! Nem mondhatjuk el a nevét, mert tényleg aranyos és nagyon kedves! Nem mondhatjuk el nehogy a jóságáért bántsák őtet!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr512756526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása