Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklós Önkormányzat feljelentése a Buckai Szövetség Egyesület dícsérete

2017. augusztus 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokan hívtak fel bennünket az elmúlt napokban, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat feljelentése után ne adjuk fel és tartsunk ki! Sokan biztattak, vigasztaltak bennünket, vagy örültek annak, hogy végre eltapossák Egyesületünket! De megnyugtatunk mindenkit, hogy nem változtatunk és nem adjuk fel! Számunkra a Szigetszentmiklósi Önkormányzat feljelentése a jó úton járunk megerősítése!

 

Tudni kell, hogy amit az V. kerületben, mint feljelentést tettek ellenünk az Btk. különösen nagy nyilvánosság előtt történő rágalmazás büntette! A rágalmazást és a szabad vélemény nyilvánítást ugyanakkor nagyon sokszor csak egy hajszál választja el! Márpedig, ha valakit a szabad vélemény nyilvánításában korlátozni akarnak az alkotmány ellenes legyen az magánszemély vagy egyesület.

 

Fontos tudni ugyanakkor azt is, hogy ha valaki tényként állít valamit és azt valaki sérelmezi, mitöbb ezért rágalmazás miatt az illetőt feljelenti, de az illető a tényt tudja igazolni, akkor nem áll meg a rágalmazás, mint bűncselekmény! Akkor az illető tényt közölt, amely valóság alapú! És akkor a feljelentés is megfordul! Akkor hamis vád és hatóság félrevezetése miatt a feljelentőnek kell felelnie, amely szabadságvesztést is lehet és kártérítést is fizetnie!

 

Naiv a Szigetszentmiklósi Önkormányzat akkor, amikor azt hiszi, hogy a Buckai Szövetség Egyesület bármely cikkét alátámasztás nélkül írja meg! Keményen szembesíteni fogjuk azzal, hogy mindenre van bizonyítékunk! A rágalom így biztosan nem, de a hamis vád és hatóság félrevezetése viszont feljelentésünk megfog állni és a kapott kártérítést az elszenvedett meghurcoltatásunk fedezésén túl az utolsó fillérig a Buckára fogjuk fordítani!

 

 S nézzünk pár dolgot, amely biztosan megáll, melyet eddig a Buckai Szövetség Egyesület mondott:

 

1. A Bucka-tó rekultivációja nem történt meg! A 4,7 milliárdot valaki az el nem végzett munkáért eltette! Egyrészről a vissza temetet talajról a képeket Önök itt tekinthetik meg. Ha egy kitakarított talaj így néz ki, akkor mi megesszük a kalapunkat! Másrészről csak ma megjelent egy képviselő által írt cikk, amely a talajvízben található szennyeződések további kedvezőtlen hatásáról ír és irracionális mértékekről.

 

Mit is mondott a Polgármester mikor mi azt mondtuk ez nincs kitakarítva? Többek között azt, hogy ez a mi véleményünk! Már akkor is mondtuk ez nem vélemény! Ez tény! Amit bármikor és bárhol vállalunk! S minden fórumon küzdünk azért, hogy a szennyezés egyszer valóban eltűnjön innen és aki nem takarította ki, nem vitte el, de a pénzt felvette oda kerüljön, ahol hasonló csalóknak van a helye!

 

2. A Bucka csatorna elszámolása tisztességtelen! Nem jön ki a matek! Ha valami ugyanis 85 % -os támogatottság mellett 251.000 Ft, akkor az a 15%. És ha 251.000 Ft a 15 %, akkor 1.673.333 Ft a 100 %. Ha a 100 % 1.673.333 Ft, akkor 100 – 94,9684 % = 5,0316 % (1.673.333 Ft * 0,050316 =) 84.195 Ft és nem 98.173 Ft. De mivel ők 98.173 Ft-ot kérnek 84.195 Ft helyett, ezért ingatlanonként nem tudni, hogy 13.978 Ft-tal mit kezdenek! Ez pedig 3.624 ingatlanra számolva 50.656.272 Ft. Ennyivel nem tudnak elszámolni! Ehhez nem vettünk mást igénybe csak egy egyszerű százalékszámítást az elemi matekból!

 

 2. Szigetszentmiklóson nem létezik olyan, hogy csapadékvíz elvezetés! Az ÉCSVCS Kft ezért a felelős, aki pénzt is kap ezért! A pénzt nem tudjuk hova költi, de tevékenységéből, valós tevékenységéből semmi sem látszik! Erről nem kell sokat mondanunk! Meg kell nézni ezeket a képeket és aki ezek után azt mondja, hogy csapadékvíz elvezetés Szigetszentmiklóson létezhet, illetve ennek a cégnek van valós tevékenysége annak Nobel díjat adunk! Nem mellesleg a lakótelepek alól a csapadékvíz a Kisdunába folyik szűretlenül! Ezt is meglehet lesni és ezt is az ÉCSVCS Kft-nek kellene elhárítani!

 

Hol van hát a rágalom? Vagy nem tetszik az Önkormányzatnak, hogy valaki, valakik bűnös tevékenységeiket és Szigetszentmiklós város elpusztítását leleplezi? Tessék egyszer végre jót tenni! Ha végre lesz ilyen, akkor mi leszünk az elsők, akik beszámolunk erről és örülünk neki! Addig azt írjuk meg ami van! Ha várospusztítás, akkor ha tetszik, hanem megírjuk, hogy várospusztítás van! Sorry!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr10012756422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása