Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna: Nem kizárt, hogy a szennyvíztelep fele a Buckaiak tulajdona lett!

2017. július 12. - Buckai Szövetség Egyesület

A Bucka csatorna elszámolásának marathoni napján felmerült számtalan kérdés mellett hamar előkerült a szennyvíztelep és hozzájárulásának problémája és kérdése, illetve az, hogy a Buckaiak a továbbiakban is hozzájárulnak-e. Az ECI Magyarország Kft dokumentumaiból ugyanis egyértelműen kiderül, hogy 251.000 Ft eredeti összegben a Buckaiak hozzájárultak a rájuk nem hárítható szennyvíztelephez! Az arányok megváltozása, pedig matematikailag igazolhatóan nem változtatott a helyzeten mitöbb rontott rajta! Többel járulunk hozzá, mint az az arányok alapján indokolt volna! S eleddig bár tagadást igen, de érdemi választ nem kaptunk erre a kérdésre, amely alapján mindennek nem hárítható el a gyanúja és a hite!

 

Ha ugyanis hozzájárulunk a szennyvíztelephez akkor van egy nagy probléma: Vagy megrövidítettek minket vagy egy olyan tulajdonjoghoz jutottunk, amelyből mi Buckaiak bérleti díjhoz is juthatunk, ugyanis a csatorna által képzett nagy vagyonnal ellentétben ezt nem vagyunk kötelesek átadni az Önkormányzatnak és a Fővárosi Vízműveknek sem! Ha, tehát kiderül, hogy tulajdonjogot szereztünk a szennyvíztelepben, akkor minden Buckai nevében bérleti díj igénnyel lépünk elő és egy új csak Buckaiaknak fenntartott számlaszámot és elkülönített alapot kérünk! Ezen elkülönített alap pénzét csak Buckai utak javítására, járdák, zebrák építésére használhatják fel úgy, hogy az egyéb közfeladatok végzését és előirányzását is kötelesek fenntartani, tehát útjainkat és közállapotainkat lakosság és terület arányosan ezen bérleti díjon túl is kötelesek fenntartani, mely alapján az így befolyt bérleti díj a szennyvíztelep fele után nekünk csak egy plussz!

 

Vagy van egy másik eset! Garanciát vállalnak arra, hogy nem járulnak egy fillérrel se hozzá a Buckaiak a szennyvíztelephez! Igaz, akkor valami olyat írnak alá, amely a jelenleg rendelkezésre álló dokumentációk alapján már most már itt megcáfolható!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2512658505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása