Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az ECI Magyarország Kft szakértését a Buckaiakkal fizetették meg 250.000 Ft + áfa értékben!

2017. július 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Buckaiakkal fizetették meg az ECI Magyarország Kft szakértését a Bucka csatorna elszámolással kapcsolatban válaszolta Szabó József Imre kérdésére az alpolgármesterként is funkciónálló Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat elnöke.

 

Szabó József Imre amikor visszakérdezett, hogy: „De hát éppen pár hónapja kérdeztem Öntől, hogy mi fizetjük-e Ön azt válaszolta, hogy nem, akkor hazudott nekem?” a Dr. Vántsa Botond válassza az volt, hogy nem hazudott, mert a kérdés pillanatában a Viziközmű Társulatnak és az ECI Magyarország Kft-nek MÉG nem volt szerződése!

 

Az ECI Magyarország Kft igénybevétele azért is érdekes, mert ha a beruházás során minden rendben ment volna, akkor mind a Viziközmű Társulatnak, mind az őt felügyelő Önkormányzatnak ki kellett volna tudni számolni áttekinthetően és hitelt érdemlően! Döbbenet, hogy ehhez egy külső valaki is kellett és annak igénybevétele a lakosságra lett terhelve!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3912659207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása