Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Az Önkormányzat majdnem kidobta a várossá avatás szinbólumát, mert nem tudta, hogy mi az!

2017. június 28. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület először nem akart hinni a fülének, amikor megtudta, hogy egy neve elhallgatását kérő Szigetszentmiklósi közismert embertől, hogy a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatal jelenlegi vezetése ki akarta dobni a várossá avatás jelképének számító fafaragványt, mert nem tudta, hogy mi az, de rondának találta!

A szimbólumot annak idején a Csepel Autógyár Művelődési házába adták át és nagy becsben tartották, nagy értéknek hosszú időkön át! A jelenlegi vezetés azonban nem tudta mi az, nem őket dicsérte és nem építette személyi kultuszukat, így pedig nem fért bele az imidzsükbe! Már-már majdnem bekerült a következő hulladékba, amikor régi emberek rájuk szóltak, hogy talán mégsem szemét dombra való a várossá avatás jelképe! De természetesen az önkormányzat „felkészült” és a többségi képviselők „okosak”, akik „tudnak mindent”!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7312627021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása