Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

HURRÁ FEJLŐDNEK A HÉVEK! (Ismét átmatricázták őket)

2017. június 22. - Buckai Szövetség Egyesület

A Főváros és a Szigetszentmiklóst, Buckát is magába foglaló agglomeráció tekintetében sokan várják, várták, hogy a Budapestet övező 4 HÉV vonalnál úgy a sínek, mint a szerelvények vonatkozásában végre valamilyen fejlődés jöjjön el! Hiszen jók a vonalak, de már kopottak és régiek a körülmények!

Ezen fejlődések egyik követelményének számították az elmúlt években, hogy ezek a vonalak ne a BKV, BKK, hanem a MÁV állományába tartozzanak a későbbiekben! Állítólag így több pályázati lehetőség van és hamarabb korszerűvé válhatnak a körülmények!

Hogy ez hogy fog megvalósulni arra számtalan tanulmány jelent meg és számtalan ponton számtalan féle ígérgetések! A meglepetés az egészben, hogy eddig ez a változás a HÉV-ek oldalán található matricáknál fedezhető csak fel! A matricák először BKV-ról BKK-vá lettek! Majd BKK-ról BHÉV-é cserélődtek! S végül most utoljára a BHÉV név sem tetszett az érintetteknek így hát a MÁV-HÉV következett!

Nos, ha csalódást éreznénk, hogy még mindig ugyanazok a szerelvények és ugyanolyan öregek és szocreálosak a körülmények ne keseredjünk el! Az újítás előszele eljött! Ha másban nem, hát a matricák tekintetében!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2112614665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása