Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Pár nap szünet után ismét visszatért a Buckai Szövetség Egyesület!

2017. június 15. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület az elmúlt pár napban számtalan aggódó levelet, telefont kapott, hogy hova tűnt és miért nem ír cikkeket! Ezt köszönjük Önöknek!

A háttérben azonban olyan heves munkálatokat folytattunk, amely legalább annyira aktív volt, mint azok az időszakok, amikor cikkekkel jelenünk meg! Ráadásul ezen munkálatok úgy gondoljuk nagy részben meghatározzák majd a későbbi Buckai, Szigetszentmiklósi eseményeket, miközben egy részük a civil társadalmat érő, Szigetszentmiklóson érhető jogfosztásokat gátolja meg vagy legalábbis törekszik erre. Merthogy vannak sajnos olyan emberek, akik nemcsak az Alsóbucka városrészen élőket fosztanák meg alapvető jogaiktól és diszkriminálnának nagyon is értékes embereket területi alapon, de megbélyegeztetnék, különböző koholmányokkal sárba tipornák azokat, akik igyekeznek harcolni értük, s akiknek számítanak az itt élő emberek vagy az itt található terület! Csak rajtunk múlik, hogy mindezt ne hagyjuk! Mi pedig semmiképpen sem hagyjuk!

A részleteket, ahogy megtehetjük közzé fogjuk tenni! Addig is figyelünk harcolunk, értéket mentünk! Tegyék, ha módjuk van rá velünk ugyanezt Önök is!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3512594385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása