Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kérjük az ARIES Kft arra, hogy elmúllt félévi, kiemelten az elmúlt havi dolgozói be és kijelentéseit mutassa be!

2017. június 04. - Buckai Szövetség Egyesület

 

A Buckai Szövetség Egyesület fogadást kötött az ARIES Kft-vel, hogy 2017.05.31-ig ha tömeges kilépések lesznek, akkor az Egyesület kap az ARIES Kft-től, ha viszont nem akkor az ARIES Kft kap az Egyesülettől egy pezsgőt! Annak bizonyítására azonban, hogy ez objektív maradjon valamilyen hitelt érdemlő bizonyíték kell! Arra kérjük hát az ARIES Kft-t hogy elmúlt félévi, kiemelten az elmúlt havi be és kijelentő bevallásait mutassa meg, hogy megállapítható legyen a cégben milyen folyamatok játszódnak le és megbecsülik-e a munkavállalókat és végre!

 

 

 

A nyomtatvány neve, amely ebben segíthet: 17T1041

 

Ugyanis hiába az ARIES Kft dolgozóinak javarésze 3 település szemétszállításáért felelős többek között, akkor is ugyanolyan értékesek és megbecsülendőek, amely megbecsülést reméljük ez a fogadás is elősegít!

 

 

 

Csizek Csaba

 Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7312563457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása