Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Újabb költségvetési tékozlás, nagy zabálás a 8 millió forintból + belépőkből finanszírozott Gasztro nap következik

2017. május 10. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Május 13-án ismét eljön Szigetszentmiklósra a Gasztronap, amely az Önkormányzati közvagyon tékozlásának legékesebb bizsuja!

A mintegy 8 millió forintnyi önkormányzati vagyonból és további remélt 2 millió forintnyi bevételekből finanszírozott egy napos rendezvény gondosan illeszkedik abba a ritkább időszakban 3 hetente, báli és egyéb időszakban ennél sűrűbben előforduló rendezvény sorozatba, ahol illetlen módon és közvagyont tékozolva mintegy jutalomként hatalmas partikat rendeznek és ünnepelnek a város romjain a város vezetői és az arra érdemtelenek!

Az elmúlt években számtalan megkeresést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy Pest megye harmadik vagy negyedik leggazdagabb városaként az, hogy nem lehet kijutni a városból reggel és nem lehet hazajutni este, hogy vannak utak ahol se járda, se alapvető infrastruktúra sincsen, hogy feltör a fekália ár és összességében a város romokban hever hogyan lehetséges! Nos nagyon egyszerű! A közvagyon ilyen ünneplésekre megy el fejlesztések helyett!

Félre értés ne essék! Ünnepelni kell! De nem biztos, hogy így és ilyen sűrűn amikor a város állapota, de főként ezen belül a Lakihegy, Felsőtag, Üdülő sor és a Bucka azt idézi mintha most lenne a második világháború végnapja!

Azt is sokan megkérdezték, hogy de hát ezért a pénzért kapnak valamit és különlegességet enni! Tapasztalataink szerint például a gasztro napon ilyen nincs! Ha véletlenül mégis megsajnálnak valakit, akkor tolnak neki egy falatnyi kis katonát valamiből, amely egy verébnek talán elég!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6412495083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása