Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Polgármester Úr azt mondta harcol értünk Vajon a túltelített Csepel-szigeti, térségünkbeli állami utakról írt a költségvetésnek?

2017. május 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Szigetszentmiklóson 2017 április 26-án a Polgármester Úr azt mondta, hogy hevesen kiáll, küzd és harcol a város mellett bizonyos kérdésekben! Nos! Ha ez így van az nagyon helyes!

 

Bár eddig még mi nem tapasztaltuk Polgármester Úr kard ki kard szemléletét és mellettünk, de minden bizonnyal rosszkor és rossz helyszíneken voltunk! Mégis, ha így van és Polgármester Úrban nagyon helyesen ennyi tesztoszteron van, akkor szeretnénk megkérdezni, hogy írt-e levelet az állami költségvetésnek, melyben tájékoztatta őket, hogy Szigetszentmiklóson, Csepel-szigeten olyan mértékben túltelítettek az utak, olyan nagy dugók vannak, hogy az már-már élhetetlen? Ha írt levelet megtudná-e mutatni nekünk, esetleg egy másolat elkészítésével? Ha nem, akkor megtudná magyarázni, hogy miért nem tette annak függvényében, hogy állítólag ezen utak túltelítettsége nem az Önkormányzat feladata? Valami akadályozta ebben vagy a karddal van baj?

 

Megtisztelő válaszát

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 9

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8212493089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása