Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület fogadást kötött az ARIES Kft-vel.

2017. április 22. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület fogadást kötött a többek között Szigethalom, Szigetszentmiklós és Halásztelek hulladékgazdálkodásáért is felelős ARIES Kft, mint Önkormányzati cég egyes vezetőivel.

 

A fogadás arra vonatkozik, hogy ha a körülmények okán a cégből 2017 május 31-ig tömegesen állnak fel és mennek el az emberek, akkor június első hetében mi kapunk pezsgőt, de ha nem akkor mi adunk pezsgőt.

 

A körülményeket ismerve, melyekről nekünk munkavállalók számolnak be sanszos, hogy a pezsgőt mi kapjuk meg, de higgyék el nem örülnénk neki! A fogadással ugyanis az volt a cél, hogy a kialakult közhangulathoz képest javuljanak a körülmények, figyeljenek oda erre, ha más miatt nem, akkor hát a fogadás miatt, s érezzék jól vagy jobban magukat a munkavállalók, hogy végre meg vannak becsülve!

 

Persze az ARIES Kft vezetése szerint már most is megvannak, de olyan jó lenne ezt immáron nemcsak a vezetéstől és hűbéreseiktől hallani.

 

2017 júniusában a fogadás végkimeneteléről mindenképpen tájékoztatást adunk és befogunk számolni.

 

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2012444929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása