Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckát nem az szereti, aki azt mondja, hogy minden szép és minden jó, hanem az, aki látja a valóságot és érzi magában a fejlesztési szándékot!

2017. április 19. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület egyes meg nem erősített forrásokból megtudta, hogy egy a Buckai névvel is illetet csoportban egyes spanyolok és egyiptomiak, némely amerikai és hortobágyi emberekkel megállapították, hogy a Bucka csodás és minden rendben!

 

Mielőtt azt gondolnák, hogy ezzel egy csettintésre a Bucka maga az Édenkert lett el kell, hogy szomorítsuk Önöket, hogy ez a terület egy pillanatig se volt ilyen! Hiszünk abban, hogy a Bucka pusztításának egyik formája, amikor valaki csodálatost hirdet a második világháborús viszonyokat látva egy olyan területről, amely gyakran szerepel a Kékfénybe!

 

Mi azokban az emberekben hiszünk, akik a szörnyűt szörnyűnek, a szépet szépnek látják és értékelik! Azokban az emberekben, akik a szörnyű esetében szándékoznak valamit szebbé és jobbá tenni! Ugyanis ezek az emberek képesek és hajlandóak építeni, fejleszteni és valódi cselekedeteket elhozni, melyre a Buckának és területünknek oly nagy szüksége van!

 

Persze azon marketing szakembereket azért mindenképpen megkeresnénk, akik Egyiptomban, Spanyolországban, az USÁ-ban és a Hortobágyon ennyire szépként és csodaként tudnak hirdetni szörnyűségeket, mert ez a meggyőző képesség még valahol, valamire jó lehet! De felhívnánk a figyelmüket, hogy azért mivel az a nemzetközi oldal tele van kiskorúakkal is, legalább a felnövekvő nemzedékre legyenek tekintettel és ne kíséreljék meg legalább őket hamis illúziókba ringatni!

 

A Bucka nem szép, de szép lehet! Nem fejlett, de ha rajtunk múlik az lesz! Nem kitakarított, de aki szereti a Buckát kitakarításáért mindent megtesz! Ugyanakkor a Buckának rengeteg rejtett kincse van, amely szerethetővé teszi! Mi így szeretjük és arra törekszünk, hogy lehessen és jó legyen itt élni!

 

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr412438331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása