Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Részben szkeptikusan, részben reménykedve várják Szigetszentmiklós lakói a közmeghallgatást!

2017. március 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Részben reménykedve, részben szkeptikusan várja Szigetszentmiklós lakossága a 2017 áprilisi közmeghallgatást tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület.

Akik reménykednek, azok még hisznek abban, hogy elmondják problémáikat, akkor valaki még törődik vele! Akik szkeptikusak, azok már tapasztaltak! Tudják azt, hogy a legtöbb kérdésre a közmeghallgatáson nem vagy érdemben nem válaszolnak! Igaz az is előfordul, hogy a „válasz” már akkor tudható, hogy nem igaz! Ha azt mondják írásban küldünk választ, akkor fel kell készülni, hogy ez a válasz sosem jön meg vagy „véletlenül” másra válaszolnak, mint ami kérdésként merült fel!

A közmeghallgatás így tapasztalataink szerint sokaknak sok reményt ad, de hamar letörik a reményeket! A legfőbb a testület szempontjából, hogy volt és pipa! Nem pedig az, hogy törődjenek az emberekkel! Nem egyszer éltük meg, hogy flegmán és cinikusan, a lakót megalázva és semmibe véve kezeltek ügyeket! Láttunk olyat is, hogy a helyi média guru irányította a Polgármestert és vezényelte, hogy a megalázásba mikor lendüljön bele! Fontos kérdések esetében a kifárasztásra törekszenek! A 2015-ös közmeghallgatást például egy olyan 20 perccel kezdték, ami senkit nem érdekelt, unalmas volt, amit senki sem értet, mert összefüggéstelenségtől hemzseget, de időhúzásra kegyetlenül alkalmasnak bizonyult! Például ekkor szólt a közmeghallgatás a Bucka-tóról és a Bucka csatornáról.

2016-ban sem volt semmi értelme a közmeghallgatásnak! Hiába államtitkár és az ötödik kis Bucka busz ígérete még a nyoma sem látszik!

Közmeghallgatás idén is lesz! Idén is mennek majd emberek! Idén is lesz trükk, hogy minél kisebb legyen a lakosságnak biztosított tér és idén is várhatóan az Önkormányzati alkalmazottakat is beültetik, hogy a valódi lakos ne férjen el és érdembe ne tudjon kérdezni! Hamar adja fel és hamar menjen el!

Szigetszentmiklós 2017 Áprilisában tehát közmeghallgatásra készül! Sajnos ilyen kilátások és ilyen embertelen bánásmódok mellett!...

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8312328815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása