Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi Járásbíróság: 2 nap telt el! Parkolni nem lehet és teljes a káosz a környéken miközben sokan a pénteki események hatásai alatt vannak!

2017. március 07. - Buckai Szövetség Egyesület

Immáron két ügynap telt el a Szigetszentmiklósi Járásközpont Orbán Viktor nevével is fémjelzett átadása óta! Meg nem erősített forrásaink szerint a parkolási lehetőségek teljes hiányáról, a közlekedési káosz fokozódásáról és a pénteki események okán keletkezett felháborodás miatt zeng az utca.

Civilek, magánszemélyek mind a mai napig érthetetlennek tartják, hogy miért lökték, és mint mondták szószerint lökték őket a biztonságért felelős őrök egyre és egyre hátrább, hogy távolról szemlélhessék az eseményeket! Másoknak, pedig a rendezvényen való részvétel feltételeként a kötelezően előírt orvosi vizsgálatok elvégeztetése szolgált megdöbbenésére és felháborodására!

Sokan vélték úgy, hogy bárki és bármiként is jöjjön ide ő is csak egy ember, s miatta nem illene lökdösni vagy megalázó vizsgálatokra másokat kötelezni, hiszen más civil ember esetében sem tesznek ilyet!

Megint másoknak érthetetlen a parkolás kialakítása és gyakorlatilag kevés léte! Mint elmondták még egy bolt esetében is elő van írva, hogy hány négyzetméter területhez mekkora kötelező parkolási lehetőség kell! Elmondták, hogy ennél az intézménynél ez biztosan nincs meg! S feltették a kérdést vajon csak a kisboltokra, kisemberekre vonatkoznak ezek az előírások és egy ekkora intézményre nem? Vagy lesz valahol, valamiként Gyártelepnek egy ingyenes parkolóháza? S ha lesz, akkor hol lesz? Ki finnanszírozza?

 

Nagyon nagy kérdés továbbá még mindig az ide vezető utak kérdése! A kiszolgáló út a Mű út, amely 2*1 sávos és keresztezi a Ráckevei HÉV vonala. A 20 éve megígért felül / aluljárónak még hírét sem hallani! A 2017-es költségvetésbe mégcsak előirányzatként sem szerepelt!

Lakók, szakemberek civilek a jelenlegi állapotok mellett attól tartanak, hogy a közlekedés terén a túltelített utak és dugók miatt, ha nem foglalkoznak az itteni közlekedési állapotokkal, de nagyon gyorsan akkor a sziget össze fog omlani és nem fog tudni tovább menni senki és semerre sem!

Éppen ezért nagyon fontos lenne, hogy vegyék komolyan az egyre súlyosbdó körülményeket.

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2312320539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása