Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Fürjes Balázs Olimpiáért felelős kormánybiztos: A Duna Aréna látványterve blöff volt! És a Csepeli HÉV eltakarításáé? Az Olimpiáé?

2017. február 25. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület sokat gondolkozott Fürjes Balázs kormánybiztos azon nyilatkozatán, mely szerint a Duna Aréna látványterve blöff volt! Az Olimpiáért felelős személyként vajon mi volt még blöff? Az Olimpia látványterve? A Csepeli HÉV eltakarítása? A fizikai képtelenséget magával hordozó Csepeli villamos elhozatala? Pont azért, mert a Csepeli polgármester is tudta, hogy blöff nem állt szóba velünk tavaly és a HÉV-vel kapcsolatba senkivel se? Ezért volt az, hogy nem csináltak egyetlen lakossági fórumot se ebben a témában? Ezért kommunistáztak le mindenkit, aki csinált vagy ilyenen részt vett?

2016-ban Budapest, Csepel és Csepel sziget nemcsak az Olimpiától, de a sziget és Csepel jelképéül szolgáló gyors közlekedési eszköz, a Csepeli HÉV eltakarításától zengett! A Csepeli HÉV már akkori álláspontunk szerint is bővítendő, korszerűsítendő lehet, de az biztos, hogy el nem takarítandó, hiszen sok embert érint és sok ember közlekedik vele!

Érző és lokálpatrióta Csepel szigetiként, Buckaiként pedig abba, hogy elvegyék innen nem fogunk és nem tudunk belemenni, de a bővítésébe és korszerűsítésébe igen! Abba még segítünk is!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8112292113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása